Hlavní rozdíly mezi kanály Instagramu a příběhy

Stories je krátký obsah publikovaný na Instagramu ve formě fotografií, videí, textů nebo hudby, který lze na sociální síti sledovat nejdéle 24 hodin . Mohou být vytvořeny jednotlivě (po jednom) nebo postupně (dva nebo více za sebou).

Po 24 hodinách již příběh nelze zobrazit a zmizí z kanálu Instagramu. Nikdo ho už neuvidí, pokud si ho nestáhne do svého zařízení nebo uloží do doporučeného obsahu jeho instagramového profilu.

instagramový zdroj nebo příběhy Snadný webový marketing Příběhy Nicola Onida zvýrazněné na profilu
Příklad doporučených příběhů z instagramového profilu .

Co jsou Instagram Stories?

Instagram stories se zrodily v létě 2016, ale neustále se vyvíjejí. Dnes jsou nejpoužívanějším médiem uživateli IG. A to natolik, že se nyní všechny ostatní sociální sítě, Facebook, Twitter a LinkedIn, otevírají stejnému typu obsahu.  má systém interakce velmi podobný příběhům Instagramu.

Zveřejnit příběh nebo příspěvek na Instagramu? Marketingové dilema Instagramu
Odpověď, jak by navrhoval nejlepší obchodník , (pro změnu) je vždy stejná: záleží!

Pokud jste si mysleli, že si zjednodušíte život jednou jasnou volbou, zapomeňte na to. Neexistují žádná psaná a nesmazatelná pravidla, jak nejlépe publikovat jeden ze dvou typů příspěvků.

Jisté je, že pokračování ve

Zveřejňování zajímavých příspěvků je užitečné pro relevanci vašeho profilu .

Určitě vám může pomoci v marketingu na Seznamy faxů Instagramu, když budete mít průvodce o tom, co by mělo kam jít a zda by se nový nápad, se kterým jste právě přišli, měl stát příběhem nebo příspěvkem ve zdroji.

Seznamy faxů

Lidé vidí Instagram Stories a instagramový zdroj Leasing poslovne opreme: stvari koje morate znati! jako skvělá místa pro sdílení obsahu a uvolnění jejich kreativity. Existuje však několik zásadních úvah, ve kterých musíte mít jasno.

Věděli jste například, že většina uživatelů yeezys shoes prochází kanály Instagramu a sleduje videa bez zvuku? Místo toho je téměř 70 % příběhů na Instagramu sledováno se zapnutým zvukem .

Stejná sociální síť, různé způsoby použití!

Díky tomu chápete, že byste měli považovat kanály Instagramu a příběhy Instagramu za dva světy, ne-li oddělené, velmi odlišné od sebe navzájem. Alespoň pro využití, které z něj uživatelé dělají.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *