Relevance : pravděpodobnost zájmu o obsah

Poté se všechny příspěvky z účtů, které na platformě sledujete, objeví ve vašem kanálu Instagram. Instagram říká, že neskrývá příspěvky od lidí, které sledujete, i když se fotky nebo videa zveřejněná jinými účty do vašeho zdroje nedostanou.

Když otevřete aplikaci nebo

Aktualizujete svůj kanál Instagramu (pro aktualizaci stačí přetáhnout horní část obrazovky a uvolnit jej), zobrazí se vám příspěvky z profilů, které obohatí instagramové zdroje vašich sledujících. které jsou nejrelevantnější pro vaše poslední vyhledávání a zájmy zvýrazněné používáním Instagramu.

Chcete začít sledovat to nejlepší z digitálního marketingu na Instagramu? Začněte zde! 6 IG profilů, které si nesmíte nechat ujít pro ty, kteří dělají online marketing

Jak Instagram určuje pořadí příspěvků v mém kanálu?

Instagram používá k určení pořadí příspěvků ve vašem kanálu algoritmus založený na různých indexech. Algoritmus zobrazování příspěvků na kanálu Instagram funguje prostřednictvím:

Aktualizace : datum zveřejnění příspěvku
Zapojení : Předchozí interakce s osobou, která příspěvek zveřejnila
Proč je instagramový zdroj důležitý?
Podrobněji se tomu budu věnovat později. Začněte přemýšlet o svém instagramovém kanálu jako o domovské stránce webu. Je to nejdůležitější stránka, kde můžete maximálně využít svůj profilový obrázek.

Biografie (BIO) a obchodní prezentace

Vložení odkazu
Kreativní prvky , které přidávají Seznam e-mailů pro průmysl hodnotu pro vaše následovníky.

Seznam e-mailů pro průmysl
Hledáte inspiraci pro svůj instagramový zdroj?
Zde je 5 zajímavých profilů, které obohatí Ĉi tio estas kosmetika pakaĵo instagramové zdroje vašich sledujících. Tato témata Instagramu vám pomohou získat inspiraci a vytvořit zdroj Instagramu, který zve lidi, aby vás sledovali!

Přesvědčivý prodejní dopis Banner Blog yeezys shoes Snadný webový marketing SEO copywriter a digitální marketing
Co dělat s kanály a příběhy Instagramu?
Pokud si myslíte, že váš instagramový kanál může růst pouze s Instagram Stories, jste na špatné cestě. Instagram stories musí být extra obsah, který dotváří vaši image na sociální síti věnované fotkám.

Chcete-li začít, můžeme začít zde:

Instagram Stories doplňují profil a nenahrazují zdroj Instagramu.

instagramový zdroj nebo příklady příběhů instagramové příběhy Snadný webový marketing
Příklad Instagram Stories.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *