5 най-високо оценени приложения за проследяване на продажби за увеличаване на приходите

Забравете остарелите електронни таблици и Word документи.

Забравете да плащате на вашите търговски представители, за да прекарват 65% от времето си, без да продават.

Внедряването на приложение за проследяване на продажби в ежедневните ви бизнес операции е безпроблемно, тъй като автоматизирането на задачите и проследяването на клиентски данни наистина може да доведе само до един резултат: повишена производителност.

Все още имате въпроси? Ето защо написахме това ръководство. Да преминем направо към това.

Какво е приложение за проследяване на продажби

Приложението за проследяване на продажбите е инструмент за управление на продажбите, който елиминира необходимостта от ръчно проследяване на показателите за продажби с електронна таблица или Word документ.

Приложенията за проследяване на продажбите могат да имат няколко функции, от показване на продажбена активност до предоставяне на визуализация на потенциални клиенти във вашия канал за продажби.

Всеки аспект от вашия процес на продажба се управлява автоматично с приложение за проследяване на продажбите, с общата цел да рационализирате и подобрите вашите продажби и клиентско изживяване.

Повечето приложения за проследяване на продажбите, включително Ringy, могат да се интегрират със софтуер във вашия съществуващ технологичен стек (като Hubspot или Salesforce), за да доставят информация от множество източници и да я превръщат във визуални представяния на ефективността на продажбите и KPI.

Накратко, приложението за проследяване на продажби е част от вашия пълен пакет от софтуер за автоматизация на продажбите, който обикновено е вграден или може да бъде интегриран в CRM.

С приложението за проследяване на продажби вие поемате досадните ръчни процеси, с които вашите търговци трябва да се справят всеки ден, и ги заменяте с повече възможности за продажби.

Какви са предимствата на приложението за проследяване на продажби?
Добавянето на приложение за проследяване на продажбите към съществуващия стек от технологии за продажби е чудесен начин не само да подобрите продажбите, но и да мотивирате и дадете възможност на вашите търговци. Ето само няколко причини, поради които трябва да инвестирате в приложение за проследяване на продажби днес.

Спестете време на вас и вашия екип по продажбите

Получете данните, от които се нуждаете, за да си поставите реалистични, постижими цели за продажби
Вижте най-големите продажби на вашия екип и къде представителите се нуждаят от обучение
Съхранявайте информация от множество източници на едно място
Автоматично проследявайте информация като телефонни обаждания, срещи, последващи действия и цени на затваряне.
Продажбите в спад? Ringy ви дава необходимите инструменти и гъвкавост, за да привличате потенциални клиенти, да се ангажирате с тях и да ги превръщате в клиенти.

Поискайте демонстрация
Какво прави едно добро приложение за проследяване на продажби?
Има много приложения за проследяване на продажбите, което прави невероятно трудно да изберете правилното за вашия бизнес.

Най-добрият начин да изберете страхотно приложение за проследяване на продажби е да помислите за функциите и предимствата, които биха имали най-голямо въздействие върху ежедневния процес на продажби на вашия бизнес. Когато можете да си представите как приложението за проследяване на продажбите може да работи за вас, е по-лесно да разберете какво трябва да търсите.

Ето обобщение на всяка от функциите, които Актуализиран телефонен номер за 2024 г. от цял ​​свят избрахме, за да оценим приложенията в нашия списък с най-добри приложения за проследяване на продажби по-долу:

Актуализиран телефонен номер за 2024 г. от цял ​​свят

Цена

Цената може да изглежда доста ясна, но понякога ценообразуването не е толкова прозрачно, колкото се надявате. Много приложения за проследяване на продажби таксуват на потребител. Gнапример, така че трябва да направите గిన్‌తో ట్‌లో ప్టిమైజ్ చేయండి యొ някои изчисления, за да определите общата си цена.

Лесна употреба
Използваемостта е голямо съображение, когато europe email става въпрос за нов софтуер, който внедрявате за вашия бизнес. Ако софтуерът не е лесен за използване, ще бъде много по-трудно да накарате служителите си да го използват.

Ако искате вашият екип по продажбите да приеме използването на приложение за проследяване. Fна продажбите, трябва да ги включите от самото начало, за да ви. Rпомогне да определите какви функции и предимства трябва да търсите в приложението.

Например, можете да попитате вашите търговци какво биха искали да видят в приложение за. Kпроследяване на продажби, като автоматизация, проследяване на потенциални. Wклиенти и данни за продажбите, и как смятат, че тези функции ще им помогнат.

Управление на потенциални клиенти
Какво се случва с новопридобитите потенциални клиенти? Къде отиват във фунията на продажбите? Кой трябва да се ангажира първи с тези потенциални клиенти? Как откриха вашата компания?

Това са всички въпроси, които вие и вашите търговци трябва да зададете, когато става въпрос за потенциални клиенти. Ако нямате начин да проследявате потенциални клиенти във всяка стъпка от процеса на продажба, това увеличава вероятността. Wот изоставяне на потенциални клиенти или не ангажиране на потенциални клиенти достатъчно бързо.

Доброто приложение за проследяване на продажби трябва да има ясни и подробни записи за. Eпотенциални клиенти, така че вашите търговци да имат най-добрата налична информация за сключване на сделки.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *