Virtuaalinen puhelinjärjestelmä: 5 parasta etua

Yksi yritysmaailman oudoimmista asioista on se, että käytämme edelleen esidigitaalisia ratkaisuja digitaaliseen ensimmäiseen maailmaan. Vaikka perinteiset puhelinjärjestelmät palvelevatkin useita tarkoituksia, ne eivät ole ihanteellinen viestintäväline digitalisoituneeseen maailmaan. Tarvitset.

Pienyrityksen omistajana yritysviestinnän virtaviivaistamisen tulisi olla sinulle tärkeintä. Virtuaalinen on yksi älykkäimmistä teknologisista ratkaisuista, jotka voit integroida toimintoihisi. Nämä ovat viisi tärkeintä syytä, miksi kaikki pienyritysten omistajista freelancereihin ja keikkatyöntekijöihin kääntyvät virtuaalisen puhelinnumeron puoleen.

5 syytä, miksi sinulla pitäisi olla virtuaalinen puhelinnumero

Voit käyttää virtuaalista puhelinnumeroasi erillisenä . Voit jakaa tämän numeron liikekumppaneiden, myyjien ja asiakkaiden kanssa. Voit jopa käyttää sitä asiakastuen numerona.

Kun sanot ihmisille: “Se on yrityksemme numero”, näytät ammattimaiselta ja kekseliäiseltä. Saatat olla makuuhuoneessasi toimiva freelancer tai pieni yritys, jolla ei ole fyysistä toimistoa. Mutta  saa sinut näyttämään uskottavammalta.

Useimmat meistä pitävät perinteisten puhelinjärjestelmien kustannuksia itsestäänselvyytenä. Ensinnäkin sinun on maksettava laitteesta, asennuksesta ja muista mahdollisesti tarvitsemistasi laitteistoista. Nämä ovat useimmiten ei-neuvoteltavia.

Toiseksi puhelumaksut ovat korkeat ja Job Function Email -tietokanta nousevat, jos soitat ulkomaanpuheluita. Ihmiset ovat niin tottuneet näihin kustannuksiin, että harvat kyseenalaistavat niiden tarpeellisuuden. Ne, jotka tekevät niin, valitsevat virtuaalise

Job Function Email -tietokanta

Voit olla tuottava tien päällä

Ensinnäkin sinun ei tarvitse ostaa ylimääräistä älypuhelinta. Toiseksi puheluhinnat ovat halvempia verrattuna offline-puhelimiin. Sinun ei tarvitse maksaa kohtuuttoman kalliita ulkomaanpuheluhintoja. Lisäksi asennuskustannukset ovat lähes mitättömät.

Menetät puhelun ja konèt karakteristik vizaj yo epi swiv chanjman nan menetät mahdollisuuden. Mutta usein päädyt tekemään sen, koska saatat olla ystäviesi tai perheesi kanssa. Kun palaat takaisin, asiakas tai asiakas on saattanut löytää jonkun muun ratkaisemaan ongelmansa. Vaikka he tekisivät kauppaa kanssasi, he pitävät palveluitasi epäammattimaisina.

Avulla voit ratkaista tämän ongelman tehokkaasti. Esimerkiksi Chalkboardin avulla voit luoda automaattisia tekstivastauksia. Jos et voi vastata ar numbers puheluun, soittaja saa viestin, jossa selitetään syy.

Virtuaalipuhelinnumeron avulla voit erottaa liike- ja yksityiselämäsi.

Kun pienyritysten omistajat oppivat lisää virtuaalisista puhelinjärjestelmistä, heitä yllättää asennuksen helppous.

Perinteisellä lankapuhelimella joudut odottamaan laitteiden ja miehistön asentamista. Myös VoIP-järjestelmässä (Voice over Internet Protocol) tarvitset teknikoita asentamaan sen ja sen käyttäminen vaatisi jonkin verran koulutusta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *