6 tehnika uvjeravanja za digitalni marketing

Svijet komunikacije pun je strategija i tehnika uvjeravanja osmišljenih za konstruiranje govora koji može uvjeriti sugovornika.

Ovo nisu zavaravajuće prakse. Ponekad jednostavno iskoriste sve prednosti koje proizlaze iz određene situacije. U drugim slučajevima, tehnike uvjeravanja iskorištavaju potrebe i zahtjeve kupaca ili čitatelja.

Dakle, koje su tehnike uvjeravanja koje se koriste u digitalnoj prodaji i marketingu? Pogledajmo ih zajedno u ovom članku!

Tehnike uvjeravanja za dobivanje više kupaca

Jeste li se ikada zapitali kako pridobiti više kupaca za svoju prodaju? Valjda je tako!

Danas vam želim pokazati kako koristiti strategije uvjeravanja za digitalni marketing koje možete replicirati prema svojim potrebama.

Svijet marketinga , psihologije i neuroznanosti vrlo su blizu jedan drugome. Jasno je da postoje različite tehnike uvjeravanja koje se mogu primijeniti na sve komunikacijske strategije.

Kako postići veći konsenzus među nadređenima? Kako suradnike i zaposlenike usmjeriti prema najboljim izborima za svoj posao?

Možete usvojiti ove tehnike uvjeravanja za digi B2B popis e -pošte talni marketing čak i izvan konteksta prodaje.

B2B popis e -pošte

Uvjerljive marketinške strategije i neuromarketing

Znate li da većina online koriZašto implementirati AI za upravljanje reputacijom  snika ne čita pažljivo cijeli tekst osim ako već nije spremna kupiti proizvod ili uslugu?

Je li vaš cilj povećati prodaju? Potrebna vam je uvjer deb directory jiva kopija koja donosi ono dodatno što korisnici trebaju reagirati.

Prema profesoru s Harvarda Geraldu Zaltmanu , 95% odluka o kupnji korisnika donosi podsvjesno . Zbog toga je tako važno obratiti pozornost na neuromarketing i komunikacijske tehnike koje iskorištavaju ljudske emocije.

Primjer kotača ljudskih emocija koji marketinški stručnjaci, komunikatori i prodavači koriste za glavne tehnike uvjeravanja.

To znači usvajanje strategija uvjeravanja prema onima koji vas slušaju. Pogledajte ove strategije uvjeravanja.


Preporuke za čitanje na temu Neuromarketing i uvjeravanje:

Neuromarketing i kognitivne znanosti za prodaju više na webu,
Andrea Saletti

IDITE NA KNJIGU

Tehnike uvjeravanja za digitalni marketing, odakle početi

Naučite novi način primjene jednostavnih komunikacijskih radnji prema svojoj publici ili meti, svjesno ili kroz podsvijest i strategije uvjeravanja u nastavku.

Ne mogu vas uvjeriti da ćete postati novi Giucas Casella online marketinga, ali ako dublje proučite ove jednostavne savjete posvećene uvjeravanju zapitat ćete se kako ih prije niste iskoristili!

Bavite li se prodajom? Trebali biste pročitati: Uvjerljivo prodajno pismo: 6 točaka za uvjeravanje kupca

Uvjerljive marketinške tehnike, počevši od velikih majstora

Ne možemo govoriti o tehnikama utjecaja i uvjeravanja, a da se ne dotaknemo šest temeljnih načela psihologa i stručnjaka za društveni marketing Roberta Cialdinija .

Gospodin Cialdini razvio je svoje teorije kroz kognitivne i relacijske procese. Vjerojatno već znate, njegove tehnike uvjeravanja postale su poznate u cijelom svijetu, a ispričane su s prikladnim primjerima u njegovom remek-djelu: Psihologija uvjeravanja .

Knjiga koju svatko tko se bavi web marketingom ali i klasičnim marketingom mora uvijek imati sa sobom u svojoj biblioteci! ( kasnije ćete pronaći link na Cialdinijev priručnik )

Robert Cialdini svoju je knjigu prvi put objavio 1984. godine, au desetljećima nakon njezina objavljivanja načela uvjeravanja također su prilagođena digitalnom marketingu.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *