Automatiseerige oma töö CRM-is

Müügijuhid kulutavad otseselt müügile vaid 35,2% oma ajast . Ülejäänud aeg kulub haldus- ja korraldustööle: aruannete koostamisele, vestlusteks valmistumisele ja loomulikult CRM-i täitmisele. Kui töötajad on huvitatud müügivihjete kaotamisest, vastaksid nad tipptunnil pigem kõnedele, kui sisestaksid CRM-i teavet varasema vestluse kohta. Selle skeemi puhul hoitakse arvestust märkmikus ja sisestatakse päeva lõpus CRM-i. Selle tulemusena tegeleb töötaja müügi ja rahateenimise asemel topelt organiseerimistööga. Ja ettevõte kaotab väärtuslikku spetsialisti aega. Seetõttu on nii oluline integreerida CRM kõigi rakenduste vastuvõtmiseks saadaolevate kanalitega. Kui kliendid kirjutavad teile Messengeri kaudu, seadistage robot, mis tõmbab teabe automaatselt CRM-i. Kui suhtlete telefoni teel, ühendage CRM-i ja telefoniside integreerimine. Paljudel ettevõtetel on valmis lahendused andmevahetuseks partneritega.

Ühenduse saab luua ka spetsialiseeritud teenuste

Abil või palgates teenuste integreerimise spetsialisti. Kirjeldame, kuidas telefoni ja CRM-i integreerimine toimib. Sissetuleva kõne hetkel spetsiaalne juht salvestatakse CRM-is teave selle kohta. “Nutikas” integratsiooniloogika otsib CRM-is kliendi telefoninumbrit ja tõmbab üles olemasoleva kliendikaardi või loob uue. Seega ei ole andmebaas topeltkaartidega ummistunud. Kui kõne jääb vastamata, määratakse haldurile automaatselt ülesanne “Helista”. Kui juht vastas, salvestatakse kliendiga peetud vestluse helisalvestis CRM-is. Kui kliendiga ei suhtle tehingu eest vastutav isik, vaid mõni teine ​​töötaja, luuakse vastutajale ülesanne koos kolleegi vestluse salvestisega.

Tänu sellele ei võta juhid üksteiselt kliente ega

Spetsiaalne juht

Mängi vestlusi ümber jutustades “katkist telefoni”. Samuti saate automaatselt määrata ülesandeid müügiosakonna juhile või vastutavale juhile. Kõik, mis toimub pärast kõnet, on konfigureeritud lihtsas maatriksis. Read vastavad sündmustele telefonis ja veerud vastavad toimingutele CRM-is pärast vastavat sündmust. Kuidas veebipood kasumit provizante konkurencivan avantaĝon kiun suurendada saab, kõnede jälgimise ja CRM-i integreerimise loogika Kui konfigureerite äriprotsesside integreerimise, ei pea juhid CRM-i pikka aega täitma – neil tuleb lihtsalt valida kõne olek ja kategooria ning kirjutada kommentaar.

Jälgige müügiosakonna tööd Müügijuhi palkamisega

loodab ettevõte saada meeskonda professionaali, kes on huvitatud töö tegemisest. Kuid ootused ja tegelikkus lähevad sageli lahku: mõned ei vasta välja öeldud tasemele, teised üritavad avalikult KPI süsteemi “murda”. Oluline on regulaarselt kontrollida müügiosakonna töö kvaliteeti, et mõista, kelle süül ettevõte kliente kaotab. Ja kellele, vastupidi, võlgneb see kasumi suurenemise? Kuulake kõnesalvestisi valikuliselt, et mõista, kuidas juht klientidega suhtleb. Lõppude lõpuks võivad motiveerimata töötajad müügi eos hävitada. Näiteks ütlesid ühe meie kliendi töötajad müügivihjetele, et ettevõte asub Kiievis, kuid vaikisid th phone numbers kaupade tasuta kohaletoimetamise võimalusest piirkondadesse. Juhtkond viis läbi arutelu, mis suurendas osakonna distsipliini ja suurendas müüki. Kasutage üles- ja ristmüügiks klientide teadmisi Võrguühenduseta poodide müüjatel on oma veebipõhiste kolleegide ees tõsine eelis – nad jälgivad ostjat otseülekandes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *