Κοινωνική Ευθύνη: Τοποθετείτε τον εαυτό σας στην αγορά εργασίας για να προσλάβετε Millennials

Κοινωνική Ευθύνη: Τοποθετείτε  Καθώς η φύση των.  Eπιχειρήσεων στις μέρες μας είναι να γίνει παγκόσμια, πρέπει να κάνουμε περισσότερα. S από το να δώσουμε στους εργαζομένους έναν μισθό. Τα άτομα έχουν πλέον πρόσβαση σε επιλογές απομακρυσμένης εργασίας, διαδικτυακές επιχειρηματικές επιχειρήσεις, ακόμη και ευκαιρίες αυτοδημοσίευσης. Όλα αυτά
Σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οι Millennials είναι η ανερχόμενη

ηλικιακή ομάδα που αποτελούν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία του πλανήτη. Παρέκαμψαν την προηγουμένως μεγαλύτερη ομάδα, τους baby boomers, το 2018 σύμφωνα με τοPew Research Center. Η γενιά του boomer αποτελείται από εκείνους τους ενήλικες που γεννήθηκαν από το 1946 έως το 1964 και ήταν στην ηλικία πρόωρης συνταξιοδότησης των 52 ετών μέχρι το 2016.

Η γενιά της χιλιετίας είναι ενήλικες

που γεννήθηκαν από το 1981 έως το 1996 και ήταν μεταξύ 20  Λίστες φαξ και 35 ετών το 2016. Για να απευθυνθείτε καλύτερα στο εργατικό δυναμικό της χιλιετίας ως εργοδότη, πρέπει να αναθεωρήσετε την κοινωνική σας ευθύνη. Ενώ μπορεί να θεωρείτε την κοινωνική ευθύνη ως φιλανθρωπικό σκοπό ή ως προσφορά εθελοντικών ωρών στην τοπική σουπατζούρα — ξεπερνά πολύ αυτό. Ως επιχείρηση, τηρείτε πολύ υψηλότερα πρότυπα. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε ένα σχέδιο και πολιτικές που να θεσπίζουν οργανωτικά και λειτουργικά πρότυπα που βασίζονται στην κοινωνική ευθύνη.

Λίστες φαξ

Αυτό λέγεταιεταιρική κοινωνική ευθύνηή

ΕΚΕ και περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές προσπάθειες που SMM strategija za promociju vaše web  αναπτύσσουν οι εταιρείες για τη βελτίωση της εταιρείας, καθώς και της κοινότητας. Σύμφωνα με τον Garratt Hasenstab, ο οποίος εργάζεται για τον Όμιλο Verdigris, η ύπαρξη μιας επιχείρησης ουδέτερης εκπομπών άνθρακα για περισσότερα από 12 χρόνια είναι ένας τρόπος για την επίτευξη ΕΚΕ. Δείτε aero leads  τους άλλους τρόπους με τους οποίους ο Όμιλος Verdigris καθιερώνει την κοινωνική ευθύνη και προσφέρει υπηρεσίες για τη διάδοση αυτής της γνώσης.

ΕΚΕ στον Όμιλο Verdigris
Ο Όμιλος Verdigris, με τοποθεσίες στο Σικάγο, IL, καθώς και στο Ντένβερ, στο Summit και στο Vail, CO, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία διαβουλεύεται με πελάτες σε επίπεδο επιχείρησης για θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική και κοινωνική διαχείριση. Οι παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *