Πώς να γίνετε ένας μεγάλος έμπορος το 2019

Το μάρκετινγκ είναι ένα ευρύ πεδίο με μια φαινομενικά ατελείωτη λίστα με στρατηγικές που πρέπει να δοκιμάσετε, οι οποίες είναι παρωχημένες όταν η νέα τεχνολογία εμφανιστεί στην αγορά ή κανάλια όπως το Google ή οι αλγόριθμοι αλλαγής του Facebook.

Ως επαγγελματίες του μάρκετινγκ,

η διατήρηση αυτών των τάσεων, οι αγορές με γρήγορο ρυθμό και οι ανάγκες της επωνυμίας σας μπορεί να είναι συντριπτικές. Ωστόσο, παρά τις διαρκώς μεταβαλλόμενες στρατηγικές του κλάδου, το τελικό παιχνίδι είναι πάντα το ίδιο: προωθήστε τα εμπορικά σήματα στους καταναλωτές και επηρεάστε την αγοραστική τους συμπεριφορά.

Η επιλογή των τάσεων που θα

ακολουθήσετε εξαρτάται από την επιχείρησή σας και το μοναδικό κοινό της – οι καταναλωτές σας είναι Millennials που χρησιμοποιούν κυρίως το Instagram ή είναι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων σε μεγάλες εταιρείες; Αυτοί οι παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στο να αποφασίσετε ποιες τάσεις μάρκετινγκ αξίζει να δοκιμάσετε. Για να σας βοηθήσουμε να διακρίνετε ποιες τάσεις μάρκετινγκ θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό-στόχο σας και να σας βοηθήσουν να γίνετε εξαιρετικός έμπορος, δείτε τις τάσεις του περασμένου έτους και τις προβλ. Aεπόμενες τάσεις μάρκετινγκ για το 2019.

 

Τάσεις μάρκετινγκ το 2018

Οι κορυφαίες τάσεις μάρκετινγκ του 2018 επικ. Aεντρώνονται σε ισχυρή σχέση μεταξύ καταναλωτή και επωνυμίας. Οι κοινές πρακτικές μεταξύ των επα. Aγγελματιών μάρκετινγκ αντικατοπτρίζουν αυτό στις στρατηγικές για τη σύνδεση με τους καταναλ. Aωτές μέσω εξατομικευμένου περιεχομένου, εξυπηρέτησης πελατών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι βελτιώ. Aσεις στην τεχνολογία σήμαιναν επίσης περισσότερα εργαλεία για την απλοποίηση της επικ. Aο.ινωνίας με τους καταναλωτές και την προσέγγιση τους με καλύτερες διαφημίσεις.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είναι πιο ακριβό να αποκτήσετε έναν νέο πελάτη παρά να διατηρήσετε έναν μακροπρόθεσμο πελάτη. Οι μέρες της μονόδρομης επικοινωνίας από τον έμπορο στον καταναλωτή έχουν περάσει εδώ και καιρό. Τώρα, τα σχόλια των πελατών είναι ευπρόσδεκτα μέσω ενός συνεχούς κύκλου εξυπηρέτησης πελατών που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να κατανοούν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και να καλύπτουν ανάλογα το περιεχόμενο και την επικοινωνία.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *