MyGeotab python API n käyttö mukautettujen raporttien luomiseen

Opi mukauttamaan MyGeotab-kalustoraporttien tietoja MyGeotab Python -sovellusliittymän avulla. Lue, kuinka voit hakea tietoja ja luoda raportin.
Jokaisessa MyGeotab-tietokannassa on joukko sisäänrakennettuja Excel-raportteja, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää ja analysoida tietojaan. Asiakkaille, jotka haluavat muuttaa näitä raportteja, sallimme mallejamme muokata, ladata ja ladata uudelleen.

Varastoraportin sisältämät raakatiedot eivät kuitenkaan välttämättä sisällä jokaisen käyttäjän tarvitsemia tietopisteitä, jolloin saatat tarvita erillisen mukautetun raportin.

MyGeotab Python Application Programming Interface (API) -sovellusliittymän avulla asiakkaat ja jälleenmyyjät voivat helposti hakea haluamansa tiedot ja lisätä ne laskentataulukkoon. Alla kuvattu yleinen työnkulku toimii kaikkien sovellusliittymiemme kanssa. (Lue API-aloitusopas täältä . ) Pythonilla on myös saatavilla erilaisia ​​kirjastoja, jotka tekevät prosessista helpon ja yksinkertaisen kaikkien käytettävän.

Katso myös : Excel-vinkkejä kaluston raportointiin: Parhaat kaavat ja toiminnot

MyGeotab Python API:n käytön aloittaminen

Python tulee olla asennettuna tietokoneellesi. Geotab Osta matkapuhelinnumeroluettelo tukee tällä hetkellä Python 2.7.9+, 3.4+ ja pypy 4+.

Voit asentaa API:mme helposti pip:llä:

Osta matkapuhelinnumeroluettelo

$ pip asenna mygeotab

Lähdekoodi sekä lisää esimerkkejä löytyy git-arkistosta .

Hyvä kehitysympäristö helpottaa komentosarjojen kirjoittamista, testaamista ja suorittamista. Muutamia vaihtoehtoja ovat:

IDLE (sisältää Python-asennuksen, komentotulkin ja editorin koodin kirjoittamiseen ja suorittamiseen)
PyCharm (JetBrainsin Python IDE, jossa on kaikki IntelliJ IDEA:sta tutut ominaisuudet)
Atom (kannettava, muokattavissa ja käytettävä useilla eri kielillä)
Spyder (vain Python, suunnattu datatieteen projekteihin)
Jotta saat kaiken irti kokemuksestasi, on suositeltavaa käyttää muita Python-kirjastoja tietojen käsittelyn helpottamiseksi.

Tässä on joitain kirjastoja jotka voit asentaa

Openpyxl (Excel-tiedostojen lukemiseen ja Fedha bora zaidi za kubadilishana za crypto mnamo 2022 kirjoittamiseen, muista, että tämä ei toimi vanhemman .xls-tiedostotunnisteen kanssa)
Xlrd (toinen yleinen vaihtoehto Excel-tiedostojen kanssa työskentelemiseen)
Pandas (suosittu vaihtoehto datatieteeseen/big dataprojekteihin, se tekee tietokehysten kanssa työskentelystä helppoa)
GGmatplotlib (tätä voidaan käyttää luomaan kaavioita lisättäväksi laskentataulukoihin)
Datan sisäänvetäminen
Kun olet määrittänyt kehitysympäristösi, sinun on america email list päätettävä, mitä tietoja aiot näyttää. Löydät dokumentaatiota saatavilla olevista SDK-objekteista ja hauista API-viitesivultamme .

Tässä on esimerkki raakamatkamittaritietojen kyselystä:

Get- ja muiden kutsujen yleinen rakenne on sama kuin Javascript-sovellusliittymämme.

Huomaa, että palautettujen tietojen koon säätämiseksi sisäkkäiset objektit sisältävät vain tunnuksen eivätkä muita kenttiä kyseisestä objektista (tutustu rakennuspalikkalähestymistapaamme ) . Jos esimerkiksi yrität hakea työtilalokeja, kuljettajan tunnus täytetään, mutta kuljettajan nimen tai ajokortin numeron saamiseksi tarvitaan toinen Hanki puhelu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *