Adwords-kampanjasi menestyksen avaimet

Yhä useammat yritykset ottavat meihin yhteyttä, koska ne eivät saavuta SEM-kampanjassaan odotettuja tuloksia. He uskoivat, että verkkomarkkinoinnissa ottamansa riskitekijä suhteessa muuntyyppiseen mainontaan pieneni 100 %, mutta kannattavuutta he eivät nähneet.

Sisällysluettelo

Tiedämme jo, että yksi verkkomarkkinoinnin tärkeimmistä eduista on kyky mitata kaikkea, mutta tiesitkö, että voimme mitata jo ennen Adwords-kampanjan aloittamista?

Joskus emme voi estää tuotteen tai palvelun hakukampanjan tuottavuutta. Tämä on kuitenkin asia, joka on otettava huomioon ennen riskinottoa ja sijoittamista.

Mutta miksi on yrityksiä, jotka eivät vieläkään saavuta tuloksia Google-mainonnan avulla?

Seuraavaksi aiomme analysoida pääasiallista (tai ainakin ensimmäistä) menestyksen avainta Google Adwords -kampanjan kannattavuuden varmistamiseksi: ennakkoanalyysi.

Tämä on ensimmäinen asia, jonka teemme Identossa, kun liikemies saapuu päättäväisesti sijoittaa Adwordsiin. Emme välitä kuinka paljon haluat “kokea” tai edes budjetti, jonka olet varannut siihen… Ensinnäkin meidän on mitattava.

Emme tietenkään tee sitä yksin, puolet työstä on Googlen antama, vaikka toinen puoli on omaa työtämme.

Google Adwordsissa on työkaluja, joiden avulla voit laskea, kannattaako SEM-kampanja toteuttaa vai ei.

Kuvitellaan, että meillä on Whatsapp-numeroluettelo ompelupaja Granadassa ja olemme flamenco-pukujen asiantuntijoita. Tämä on kotipalvelu, koska työpajamme ei ole avoin yleisölle. Messukuukausina meillä on paljon työtä, mutta haluaisimme uusia asiakkaita vuoden viimeisiksi kuukausiksi ja siten saapua ajoissa pyhiinvaellusmatkoille ja muihin tapahtumiin, koska työt aina kertyvät ja rajoittavat pukujen määrää. voi tehdä näinä päivinä. He ovat kertoneet meille Google Adwords -hakukampanjoista ja olemme valmiita investoimaan houkutellaksemme uusia asiakkaita.

Whatsapp-numeroluettelo

Analysoidaan!

Ensimmäinen asia, joka meidän on analysoitava ennen hakukampanjan suunnittelua, on, haetaanko tarjoamaamme palvelua Comment ce client de Bluehost a transformé sa passion pour … Internetistä. Tämä ei todellakaan riipu palvelun tarjoavasta yrityksestä tai kampanjaa hallinnoivasta yrityksestä, se riippuu vain käyttäjistä. Jos tätä palvelua ei haeta, voimme unohtaa tämäntyyppisen kampanjan toteuttamisen.

Mitä teemme saadaksemme selville, onko palveluamme haettu Internetistä? Tämä on helppoa. Siirrymme Adwords-avainsanojen suunnittelijaan ja löydämme siellä, onko meillä tarpeeksi hakuja kampanjan suorittamiseen vai ei. No katsotaanpa:

Kuten odotettiinkin, avainsanasuunnittelijaa uae phone number käyttämällä olemme havainneet, että näin tietylle palvelulle ei olisi järkevää suorittaa mainoskampanjaa Google Adwordsissa, varsinkaan marraskuussa, jolloin palvelua on tuskin haettu (20 kertaa vuonna koko kuukauden).

 

Whatsapp-numeroluettelo

Lyhyt tarinankerronta SEO-tiedoista

Tämä artikkeli käsittelee lukuja, tarkemmin sanottuna tarinankerronta prosentteja. Tavoitteena on, että saamme tietävimmille käsityksen SEO:ksi tai orgaaniseksi hakukonepaikannukseksi kutsutun toiminnan taustasta. Kuvittelemme […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *