Ένα μοναδικό κωδικό στη λεζάντα τους

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας τους στο InstagramΣύρετε προς τα πάνω σε μια εξατομικευμένη ιστοσελίδα κουπονιούΈνα σάρωση προς τα πάνω σε έναν εξατομικευμένο κωδικό QRΟ επηρεαστής σας θα πρέπει στη συνέχεια να ενθαρρύνει τους ακόλουθούς τους να εξαργυρώσουν το κουπόνι τους στο κατάστημα, παροτρύνοντάς τους έτσι να επισκεφτούν τη φυσική σας τοποθεσία. Από εδώ, το κουπόνι μπορεί να δημιουργηθεί και να κατηγοριοποιηθεί ως μετατροπή επηρεαστή.

Το πλεονέκτημα αυτής της στρατηγικής

καμπάνιας είναι ότι, όταν εργάζεστε με πολλούς παράγοντες επιρροής, παρέχει μια εικόνα για τα μεμονωμένα ποσοστά μετατροπών. Μπορείτε να αναλύσετε την επιτυχία της καμπάνιας σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντάς σας επομένως την ευελιξία να προσαρμόσετε και να ιεραρχήσετε εκ νέου τις δαπάνες της καμπάνιας σας ανάλογα. Εάν ένας παράγοντας επιρροής έχει σημαντικά χαμηλές επιδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε να ενισχύσετε τις αναρτήσεις του με πληρωμένα μέσα.

Πιθανά μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα αυτού του στυλ καμπάνιας είναι ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τοποθεσία. Η ομορφιά των μέσων κοινωνικής Ειδική Βάση Δεδομένων δικτύωσης είναι ότι η καμπάνια έχει τη δυνατότητα να γίνει viral, κάτι που είναι εξαιρετικό για έναν διαδικτυακό κατάστημα λιανικής, αλλά λιγότερο σημαντικό για ένα τοπικό κατάστημα μπουτίκ.

Επιπλέον, ενώ ένας influencer μπορεί να

κατάγεται από το Nashville και να δημοσιεύει συνήθως για την πόλη του, η βάση των οπαδών του μπορεί να είναι Nashvillians που ζουν στο Seattle. Αν και η δέσμευση μπορεί να είναι ενθαρρυντική, η πιθανότητα αυτοί οι βροχεροί κάτοικοι της πόλης να επισκεφθούν ποτέ το φυσικό κατάστημα είναι μικρή.

Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό Поўнае кіраўніцтва па лепшай тэкставай праграме для бізнесу να ερ. Gευνήσετε τη γεωγραφία τόσο του influencer σας όσο και του κοινού τους. Βεβαιωθείτε ότι στοχεύετε μι. Gα μεγάλη ομάδα ανθρώπων που έχουν πραγματικά τα μέσα να επισκεφτούν την τοποθεσία σας. Βρεί. Gτε πιο ουσιαστικά βήματα για την εύρεση ενός influencer με αυτά τα πράγματα που πρέπει να αναζητή. Gσετε όταν προσδιορίζετε έναν πρεσβευτή επωνυμίας επιρροής.

Εμφανίσεις στο κατάστημα

Όλο και περισσότερες επωνυμίες συνε. Gργάζονται με παράγοντες επιρροής για αποκλειστικές εμφανίσεις στα καταστήματα. Είτε τοπο. Gθετείται aob directory ως συνάντηση-και-χαιρετισμός, πτώση εμπορικών προϊόντων, κεντρική ομιλία, ευκαιρία αυτόγρ. Gαφου ή απλώς ως εορτασμός επωνυμίας, υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών εκδηλώσεων που μπ. Gορούν να επικεντρωθούν γύρω από τη συνεργασία σας με επηρεαστές – δημιουργώντας τις προϋ. Gποθέσεις για μετρήσιμες μετατροπές.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *