Το Pinterest λανσάρει 4 νέα εργαλεία βίντεο

“Swipe Ups” – Με την ανάπτυξη ενός μοναδικού συνδέσμου “swipe-up” για την ιστορία του επηρεαστή στο Instagram, οι ενσωματωμένοι σύνδεσμοι θα παρακολουθούν απευθείας τον επηρεαστή, επιτρέποντάς σας να μετράτε το ποσοστό μετατροπής και να παρακολουθείτε τις αυξήσεις στα κέρδη.
Αγορές στο Instagram – Η λειτουργία λιανικής εντός εφαρμογής του Instagram θα επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν απευθείας από τη σελίδα προφίλ του επηρεαστή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ποιες αγορές αφορούν σε ποια κομμάτια περιεχομένου.

Σύνδεσμοι στο Bio – Αναθέστε συμβόλαιο

στον επηρεαστή σας για να τοποθετήσει έναν ενσωματωμένο σύνδεσμο προς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο βιογραφικό του. Η ομάδα αναλυτικών στοιχείων σας θα μπορεί να παρακολουθεί τις αγορές που πραγματοποιούνται από αυτόν τον σύνδεσμο, συνδέοντάς τες έτσι με τον συγκεκριμένο παράγοντα επιρροής σας.

Τρία υποκατάστατα για τη μετατροπή εντός του καταστήματος

Αν και η σημασία των ψηφιακών πληροφοριών είναι απαράμιλλη, εξακολουθεί να υπάρχει αξία σε καλούς, παλιομοδίτους ξενώνες (άρα, το να γνωρίζετε από πού προέρχονται και γιατί θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα των πεζών σας). Εάν έχετε μια βιτρίνα, μια τοποθεσία αναδυόμενου καταστήματος ή παρουσία σε μια Αγορά λίστας αριθμών κινητού τηλεφώνου φυσική εκδήλωση, τότε θα θελήσετε να μετρήσετε την επίδραση που είχε η καμπάνια επιρροής σας στην προσέλκυση νέων επισκεπτών πελατών.

Αν και δεν υπάρχει γραμμική μέτρηση

για τον υπολογισμό του αριθμού των φυ. Gσικών πελατών που αντλεί η καμπάνια επιρροής σας, τα ακόλουθα αναλυτικά στοιχείαCRM ў фінансавых паслугах  μπορούν να δημι. Gουργήσουν μεμονωμένες συνδέσεις μεταξύ των καμπανιών επηρεασμού και των επισκέψε. Gων στο κατάστημα.

Παρακάτω, θα σας δείξουμε πώς.

#1 Προσαρμοσμένα κουπόνια
Δημιουργήστε ξεχωριστά και μοναδικά aob directory προσαρμοσμένα κουπ. Gόνια για κάθε επιρροή σας. Αυτά τα κουπόνια μπορεί να αξίζουν μια έκπτωση ή μια προσφ. Gορά σε ένα προϊόν ή απλώς να αφορούν ένα είδος περιορισμένης έκδοσης. Ο επηρεαστής σας μπο. Gρεί να διανείμει το κουπόνι του στους ακόλουθούς του με πολλούς τρόπους:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *