7 типа съдържание което да поставите зад целевите си страници за увеличено генериране на потенциални клиенти

Ефективното генериране на потенциални клиенти, което позволява на вашия бизнес да привлича висококачествени потенциални клиенти, които имат истинска вероятност да се превърнат в клиенти на вашата марка, може да бъде огромно предизвикателство. Според доклад на Wpromote за 2021 г. 60% от B2B компаниите са пропилели ресурси, опитвайки се да генерират потенциални клиенти. 59% са пропуснали възможности за приходи. А 45% са имали затруднения при създаването на ангажиращо съдържание, което им позволява да привлекат качествени потенциални клиенти.

Данните ясно показват, че тайната за увеличаване на генерирането на потенциални клиенти е наличието на солидна стратегия. Ако сте оптимизирали целевите си страници и сте осигурили плавен потребителски интерфейс на уебсайта си, може би не е лоша идея да започнете да мислите за съдържанието. Без повече шум, ето седемте вида съдържание, които да поставите зад целевите си страници за увеличаване на генерирането на потенциални клиенти.

Състезания и награди

Един от най-лесните начини да генерирате повече потенциални клиенти за вашия бизнес е да организирате конкурси или да раздавате награди. Данните от 2023 г. показват, че подаръците във Facebook генерират 1800% повече ангажираност от стандартните публикации, така че използването на конкурси за стимулиране на вашата целева аудитория с вашата марка е отлична идея за генериране на потенциални клиенти.

Когато използвате този тип съдържание на вашите целеви страници, можете да отидете в няколко посоки. В някои случаи стандартното раздаване ще свърши чудесна работа. Въпреки това, ако искате съдържанието ви да допринесе за усилията ви за генериране на потенциални клиенти в дългосрочен план, изскачащ прозорец със завъртане или дори мистериозна оферта за отстъпка — като тази на началната страница на Burga — може да добави доза вълнение към вашето целеви страници и помагат за генерирането на повече потенциални клиенти.

Състезания и награди

Абонаменти за бюлетин
Потребителите – особено младите купувачи, според Еделман – се доверяват повече на експертите, отколкото на традиционните авторитети като изпълнителни директори. Bлиятелни лица или знаменитости. Така че, ако искате да спечелите доверието им и да ги насърчите да преобразуват, един от видовете съдържание. Kоето можете да поставите зад целевите си страници, са абонаментите за бюлетин. Бюлетините Купете услуга за масови SMS предоставят на вашата аудитория висококачествено съдържание на седмична месечна база. Hо също така са от голяма полза за вашата марка. Те ви дават изключителна възможност внимателно да подхранвате потенциални клиенти в лоялни клиенти на вашата марка.

Страхотното при абонаментите за бюлетин е, че те се добавят изключително лесно към всяка целева страница. Независимо от това, ако търсите по-високи от средните резултати за генериране на потенциални клиенти, направете всичко възможно да подкрепите поканите си за абонамент със социално доказателство. Разгледайте как се прави на целевата страница на Smash.vc Startup Newsletter.

Купете услуга за масови SMS

Бюлетин за стартиращи технологии

Безплатни изпитания
Понякога посетителите на вашата целева страница ще бъдат потребители в по-ниските етапи на фунията на продажбите, търсещи практическа La Serĉmotoro Spektu Top 5! информация за това как вашите решения могат да отговарят на техните нужди. И въпреки че може да са заинтригувани от предложението на вашата марка. Tе може bfb directory да се нуждаят от допълнителна информация. Sа да определят дали вашият продукт е най-добрият начин за решаване на техните болни точки.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *