Impozantní! Ale opravdu teď všichni 

Instagramový kanál nebo příběhy? Na jaký typ obsahu byste měli zaměřit svou energii pro svůj instagramový marketing? Je lepší vytvářet spoustu příběhů na Instagramu nebo zveřejňovat příspěvky na svém kanálu?

Zde je návod, jak optimalizovat strategii Instagramu, pokud jde o příspěvky na vašem profilu Instagram nebo příběhy.

Instagram marketing zdroje vs příběhy

Je zdroj na Instagramu opravdu mrtvý? Stories na Instagramu letos oslaví 5 let. A každý den mají více než 500 milionů aktivních lidí.

 

facile-web-marketing-Instagram-marketing-feeds-or-stories-Instagram-Facile-Web-Marketing-Nicola-Onida-SEO-copywriter.

Instagram Feed vs Instagram Stories, kdo vyhraje?

Ve skutečnosti neexistuje žádný trik na Instagramu. Toto není příspěvek, ve kterém odhaluji kouzla ve stylu Harryho Pottera, abych rozšířil váš profil na Instagramu.

Jako by na Instagramu vznikla jakási rodová bitva mezi kanály a příběhy. Se vzestupem Instagram Stories může být obtížné rozhodnout, které příspěvky jsou relevantní pro váš zdroj a které jsou hodné příběhu Instagramu.

Co je to Instagram Feed?

Instagramový feed je hlavní stránka, ze které Seznam zemí můžete sdílet obsah, sledovat ostatní profily, lajkovat fotky, kterými procházíte, a komentovat je. Je to pohled, který se objeví jako první, když se přihlásíte do aplikace Instagram. Ze zdroje můžete také vyhledávat hashtagy nebo témata, která vás zajímají.

Seznam zemí

příklad instagramového zdroje nebo příběhů Həcc mövsümündə Restoranınızı tanıtmaq üçün 5 məsləhət instagramová nástěnka Snadný webový marketing Nicola Onida SEO.

To, co vidíte, je informační kanál Instagramu

Pokud je váš účet soukromý, váš obsah uvidí yeezys shoes pouze vaši sledující. Pokud jsou veřejné, může si je zobrazit každý uživatel Instagramu. Abych byl přesný, existují 2 typy instagramových kanálů :

Dashboard vašeho instagramového účtu, kde si prohlížíte příspěvky profilů, které sledujete;
Váš osobní zdroj, což je sbírka příspěvků, kotoučů, IG TV, průvodců a dalších příspěvků, ve kterých byl váš účet označen
Co můžete vidět z instagramového kanálu?
Kromě zobrazení fotek nebo videí lidí a hashtagů, které jste se rozhodli sledovat, Instagram navrhuje nové účty, které by vás mohly zajímat na základě profilů, které již sledujete.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *