Maksullinen haku brändiavainsanoilla: Tarjota vai ei?

lemme pitkään uskoneet, että hintatarjousten tekeminen tuotemerkkisi termeistä maksullisessa hakumainonnassa ei ole suositeltavaa useimmille mainostajille. Saadaksemme markkinointirahasi toimimaan eniten, ajattelemme, miksi maksaa käyttäjistä, jotka ovat jo tietoisia yrityksestäsi? Käytä sen sijaan maksettua hakumainontaa houkutellaksesi uusia potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät palveluluokkaasi, mutta jotka eivät vielä ole mielessäsi sinua.

Mutta äskettäinen yhden asiakkaamme useiden käyntien tietojen analyysi saa meidät pohtimaan tätä yleislausumaa uudelleen. Asiakkaallamme, joka on suuri jälleenmyyjä, jolla on toimipisteitä koko Keskilännen alueella, on hyvä tuotemerkki. Huomasimme, että 73 % käynneistä ennen tulosta sisälsi vähintään yhden brändihaun ja 14 % tulokseen johtavista reiteistä oli kaikki ja vain brändihaku.

Koska niin monet asiakkaat tekevät tuloksen hakiessaan tuotemerkkiä, maksullinen hakumainonta omilla tuotemerkkiesi avainsanoilla on ehkä loistava tilaisuus saada potentiaaliset asiakkaat konvertoimaan nopeammin tarjoamalla heille markkinointiviestisi juuri ennen kuin he tulevat verkkosivustollesi. Tee hintatarjouksia tuotemerkkisi avainsanoista, niin saat yhden mainostaulun, joka lähettää heille viestin ennen kuin he vierailevat verkkosivustollasi. Houkutteleeko erikoistarjous heidät siirtymään selaamisesta ostoon? Nyt on aika kokeilla sitä.

Joten neuvomme kehittyvät Tältä se näyttää nyt:

Älä tee hintatarjouksia omien tuotemerkkiesi avainsanoista, jos:

Sinulla on rajalliset markkinointivarat. Haluat käyttää näitä dollareita houkutellaksesi uusia asiakkaita, jotka eivät vielä ole mielessäsi.
Harkitse hintatarjousten tekemistä omien brändiesi avainsanoista, jos

Kilpailijasi tekee hintatarjouksia brändisi avainsanoista, ja haluat torjua tätä vaikutusta.
Brändisi orgaaniset hakutulokset eivät näytä loistavia tuloksia, esimerkiksi huonoja uutisia tai valitussivusto näkyy tulosten ensimmäisellä sivulla. Maksullisen hakumainoksen käyttäminen työntää tulokset alaspäin sivulla ja mahdollisesti hakijan tutkan alle.
Useilla yrityksillä on samankaltaisia ​​nimiä kuin sinulla tai yrityksesi nimi on helppo kirjoittaa väärin, ja haluat helpottaa potentiaalisten asiakkaiden ja asiakkaiden löytämistä oikean verkkosivuston avulla, sillä hakutulos on täysin hallussasi.
(uusi!) Voit vaikuttaa ostoaikaan jakamalla markkinointiviestin ennen kuin käyttäjät vierailevat verkkosivustollasi. Tai haluat mainostaa jotain erityistä yrityksessäsi, kuten tapahtumaa tai myyntiä.
Kuten monessa verkkomarkkinoinnissa, ei ole C-tason johtoryhmä yhtä yksinkertaista vastausta, joka soveltuisi kaikkiin tilanteisiin. Mitä mieltä olette? Mitä tekijöitä olet käyttänyt päätettäessä, teetkö hintatarjouksia brändiavainsanoille?

1 kommentti
Vanhin
Derek R. Austin
Derek R. Austin
11 vuotta sitten

C-tason johtoryhmä

Olen itse asiassa kehittynyt täsmälleen päinvastaiseen suuntaan

niin että neuvon asiakkaita käyttämään negatiivisia avainsanoja brändilleen ja siirtämään varoja Adwords Expressistä Misali Gasar Abubuwa masu banƙyama na ɗaya daga cikin ayyu AdWordsiin. Se riippuu brändin tunnettuudesta, tuloksen arvosta ja siitä, miksi nykyiset tai toistuvat asiakkaat etsivät sinua. Jos he haluavat tehdä toisen arvokkaan ostoksen, sinun pitäisi ehkä tehdä tarjous. Jos he haluavat maksaa kuukausittaisen tallennustilamaksunsa, aleart news koska he eivät käytä kirjanmerkkejä, saat verenvuotoa markkinointivaroihin. Kuitenkin melkein aina yritykset sijoittavat verkkosivustonsa osoitteeseen NameOfBusiness.com… Ja koska tiedämme, että verkkotunnuksen avainsanoilla on valtava merkitys orgaanisessa SEO:ssa, olen huomannut, että useimmat yritykset ovat ykkösenä identiteetissään tai brändihaussaan.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *