Sijaintilaajennuksen päivitykset – Manuaalisesti syötettyjä osoitteita ei enää tueta

Alkuperäinen viesti:
Google päivittää tapoja, joilla voit muokata ja lisätä sijaintilaajennuksia Google Ads-tileillä. Siirtyminen uuteen tapaan hallita sijaintilaajennuksia otetaan käyttöön syyskuussa. Alla on yleiskatsaus siitä, miksi sijaintilaajennukset ovat tärkeitä, mikä muuttuu ja mitä seuraavaksi sinun tulee tehdä, jotta sijaintilaajennukset näkyvät edelleen mainoksissasi.

Miksi sijaintilaajennukset ovat tärkeitä
Sijaintilaajennukset ovat vain yksi esimerkki Google Ads -käyttöliittymässä tarjottavista mainoslaajennuksista. Muita yleisiä mainoksissa näkemiäsi ovat sivustolinkit, puhelu- ja valokuva 255×80 1arvostelulaajennukset.

Googlen mukaan mainoslaajennuksia sisältävien mainosten

napsautussuhde kasvaa keskimäärin 10 % verrattuna mainoksiin, joissa ei ole laajennuksia. Google ottaa nyt huomioon myös mainoslaajennukset, kun se laskee mainoksesi sijoitusta hakutulossivulla, ja suosii mainoksia, joissa on laajennuksia, joten on tärkeää, että tilissäsi on otettu käyttöön erilaisia ​​mainoslaajennuksia.

Sijaintilaajennuksista on hyötyä erityisesti yrityksille, joilla on fyysinen sijainti. Ne auttavat lisäämään kävijöitä näyttämällä osoitteesi mainoksesi yhteydessä. Hakijat voivat myös saada reittiohjeet suoraan mainoksesta napsauttamalla osoitelinkkiä, joka lataa sitten Google Mapsin. Tämä on erityisen hyödyllistä ihmisille, jotka tekevät hakuja mobiililaitteilla. Googlen tutkimus osoittaa, että 50 % kuluttajista käy kaupassa yhden päivän sisällä etsiessään paikallista tietoa älypuhelimellaan.

Kuvakaappaus 2014 08 27 klo 16.38.18 255×80 1Yllä oleva kuva on esimerkki siitä, miltä sijaintilaajennukset näyttävät Päivitetty puhelinnumero 2024 maailmanlaajuisesti älypuhelimella. Oikealla oleva kuva on esimerkki siitä, miltä se näyttää pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella. Sijaintilaajennukset on merkitty punaisella nuolella.

2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti

Mikä muuttuu Google Adsin sijaintilaajennusten myötä

Aikaisemmin sijaintilaajennuksissa käytetyt osoitteet syötettiin manuaalisesti Google Adsiin. Pian niitä ei enää tueta, ja ne poistetaan tileiltä.

Jatkossa Google Ads ‑tilit on linkitettävä kunkin sijainnin Google-yritysprofiilisivulle . Kaikkia sijaintitietoja (nimi, osoite, bêste praktiken om de ûntwikkeling puhelinnumero jne.) hallitaan Google-yritysprofiilisi hallintapaneelissa. Kaikki GMB-tilillesi lisäämäsi osoitteet voidaan näyttää sijaintilaajennuksina Google Adsissa, ja niitä voidaan käyttää tietyissä kampanjoissa suodattimilla.

Varmista, että sijaintilaajennukset näkyvät edelleen mainoksissasi
Ohjaamme jokaiselle asiakkaallemme aob directory siirtymäprosessin, mutta jos hallinnoit tiliä itse, tässä on seuraavat vaiheet, joiden avulla voit varmistaa, että sijaintilaajennukset näkyvät edelleen.

Hae Googlesta tai Google Mapsista yrityksesi nimellä löytääksesi Google-yritysprofiilitilisi ja selvittääksesi, onko organisaatiosi vahvistanut tai vaatinut sen. Jos sinulla ei ole Google-yritysprofiilitiliä, hanki sellainen .
Jos yritys on vahvistettu, selvitä oikea Google-kirjautumistunnus päästäksesi tilille ja muokataksesi sitä. Tarvitset tämän kirjautumistunnuksen Google Adsin ja Google-yritysprofiilin linkittämiseen. Jos huomaat, että yritystäsi ei ole vahvistettu, aloita prosessi.
Kun tili on vahvistettu ja sinulla on kirjautumistunnus, linkitä se Google Ads-tiliisi. Lisätietoja linkitysprosessista löytyy tältä Googlen tukisivulta .
Onko sinulla kysyttävää tai etsitkö asiantuntija-apua Google-näkyvyytesi ja paikallisen markkinoinnin suhteen? Paikallinen SEO-palvelumme voi auttaa.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *