3 laka načina! Omogućite moć Chrome obavještenja

Chrome obavijesti su jedan od najmoćnijih načina za interakciju s publikom u današnjem brzom digitalnom okruženju. Ako je to vaš cilj, nije ni čudo što tražite način da iskoristite njihov puni potencijal!

Međutim, istina je i da navigacija kroz njih može biti pomalo zastrašujuća, a to je posebno tačno ako se suočavate s problemom da uopće ne primate Google Chrome obavijesti!

Razumijemo dugotrajne posljedice tog problema, pa ćemo vam u ovom članku pomoći da se snađete u tom problemu. Od razumijevanja i rješavanja problema neprimanja obavještenja Chrome-a do

otkrivanja kako ih popraviti, ovaj vodič će vas voditi od početka do kraja.

Osim toga, predstavit ćemo vam EngageLab , alat savršen za vaše probleme s Web Push-om i još mnogo toga! Pridružite nam se danas dok otkrivamo tajne besprijekorne interakcije s Chrome obavještenjima.

Rješavanje problema: Zašto ne primam obavještenja Chrome?
Možda imate poteškoća s primanjem Chrome obavještenja iz nekoliko razloga, a da biste shvatili s kojim se preglednik suočava, morate znati koji su to razlozi.

Ovdje ćemo navesti glavne moguće razloge za neprimanje Google Chrome obavještenja i posljedice takve situacije.Jedan od primarnih razloga zbog kojih

možda ne primate obavještenja Chrome je taj što bi moglo doći do tehničkih problema na vašem uređaju

ili web stranici s koje pokušavate dobiti Chrome obavijesti.

Da biste riješili ovaj problem, morat ćete se uvjeriti da je internetska veza na vašoj strani stabilna i, ako jeste, da web stranica radi ispravno. Također možete osigurati da ako su ažuriranja Chromea na čekanju, da ih preuzmete i instalirate na brzinu. To je zat Lista e -pošte industrije o što zastarjeli softver također ponekad može ometati Google Chrome obavještenja.Neispravne postavke Chrome obavijesti su ponekad krive za izostanak obavještenja, bilo zato što

Lista e -pošte industrije

korisnici slučajno izbrišu obavještenja za određene web

Osim toga, čak i prije nego što stignu oba pauvres esprits qui ne profitent ni ne souffrent vještenja, ako

Samo idite na postavke web lokacije u Chromeu, koje se za st atb directory rije verzije vide kao zaključavanje i drugačije za novije verzije, ali se mogu naći pored URL-a web stranice na vrhu web stranice.

Možete ga pronaći i preko menija s tri tačke, odakle idete na “Postavke”, zatim “Privatnost i sigurnost”, a zatim “Postavke stranice”, gdje možete upravljati svojim postavkama obavijesti za pojedinačne web stranice.

Samo provjerite jesu li Chrome obavještenja omogućen

a i dozvoljena bilo kojom od tih metoda. Ako niste, pronašli ste izvor vašeg problema!

Ovo često može biti zbog funkcija “Ne ometaj” (uglavnom na Macu) ili “Fokus” (uglavnom na Windows) na različitim uređajima.

Šta se događa ako korisnici ne primaju Google Chrome obavještenja?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *