Kasutage päringute sortimiseks häälmenüüd

Näiteks elektroonikapoes näeb müüja, et enne telefonidega stendi vaatas ostja arvutihiiri ja klaviatuure. Müüja mõistab, et sellisele ostjale tuleks pakkuda arvuti välisseadmeid ja mainib vestluses hiire + klaviatuuri komplektide kampaaniat. Veebimüüja ei näe kliendi teed läbi poe ja müüb sisuliselt pimesi. Isegi kui me räägime püsikliendist, kelle varasemad tellimused on CRM-is, ei pruugi vestluse ajal jääda piisavalt aega, et teda andmebaasist otsida. Ringostat Insider lahendab selle probleemi . Kliendilt helistamise ajal kuvatakse üksikasjalik kokkuvõte: milline palve tõi külastaja; milliseid lehti vaatas juht; kui ta vaatas neid lehti ja nii edasi. Insider annab ka lingi kliendikaardile CRM-is, kui sul see juba on.

Seetõttu võib veebikonsultant telefonivestluse

Käigus leida ootamatuid lähenemisi kliendile ja müüa sama hästi kui tema offline kolleegid. Kuidas veebipood võib kasumit suurendada, kuidas see töötab Ringostat Insider Kasutage päringute sortimiseks häälmenüüd “Toodete kohta nõu b2b meililoend saamiseks vajutage 1, tellimuse andmete muutmiseks vajutage 2, lähima kaupluse aadressi leidmiseks vajutage 3,” nii kõlab häälmenüü. Ja see on e-kaubanduse jaoks väga kasulik tööriist. Häälmenüüd nimetatakse mõnikord “automaatvastajaks”, kuid need on täiesti erinevad tehnoloogiad.

Automaatvastaja salvestab ainult sõnumeid

b2b meililoend

Ning häälmenüü aitab kasutajal teisi häirimata õige spetsialistiga ühendust võtta. Olenevalt spetsiifikast saavad veebipoed klientidega suhelda täiesti erinevatel teemadel: kasutajad helistavad müügiosakonda tellimuse esitamiseks; tarnijad helistavad ostuosakonda; kullerteenused soovivad ühendust võtta logistikaosakonnaga jne. Algul saab kõnesid osakondade vahel jaotada sekretär, kuid ettevõtte kasvades hakkab selline käsitsi sorteerimine teeninduskvaliteeti mõjutama. Peate liinil kauem ootama, suurendades spetsialisti vea võimalust, mis tähendab, et peate ümbersuunamist veelgi kauem ootama.

Häälmenüü võimaldab seda tööd automatiseerida

Kliendid valivad soovitud osakonna ise, säästes nii enda kui ka ettevõtte aega. Näiteks siin on, kuidas Kasahstani logistikateenus seda funktsiooni edukalt kasutas. Ettevõttele helistasid inimesed, kes räägivad inglise, vene ja kasahhi keelt. Seetõttu bezeroen konpromisoaren neurketak määras kõigepealt häälmenüü kliendi keele ja seejärel soovitud osakonna. Pärast seda läks kõne vastava osakonna juhatajale. Enne ostjaga ühenduse loomist kuulis töötaja hoiatust, mis keele vestluskaaslane valis. Kuidas suurendada veebipoe kasumit, häälmenüü Hankige Ringostatiga oma ettevõtte jaoks rohkem tellimusi ja suurendage oma müüki.

Uuri lähemalt Jälgige päringu kategooriaid

Kui analüüsid müüki, siis ilmselt tead, milliste toodete järele on suur nõudlus ja millised ladudes seisavad. Kuid kas teate, millised tooted põhjustavad klientidele kõige rohkem probleeme? Mida nad lihtsalt kirjeldusest aru saavad ja mida th phone numbers nad peavad uuesti küsima? Uurige, kuidas reklaamiinvesteeringud tasuvad end ära: aruanded näitavad, milline reklaam töötab ja milline mitte – see võimaldab teil eelarvet ümber jagada Jälgige, kas müügiosakond ei jää klientidest ilma, kas nad vastavad õigel ajal telefonile ja kuidas nad suhtlevad klientidega.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *