είναι ο Σκοτάδι Αλογο για 2019

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά ότι εάν η επιχείρησή σας έχει ένα μοντέλο δημιουργίας δυνητικών πελατών, τότε πρέπει να έχετε μια σταθερή πρακτική βαθμολόγησης δυνητικών πελατών. Παραδόξως, πολλές μάρκες δεν το κάνουν αυτό, παρόλο που θα έπρεπε.

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε εγκατεστημένο

ένα σύστημα όπου παρακολουθείτε συμπεριφορές στον ιστότοπό σας ή μέσα στα email σας. Προσδιορίζοντας ποιες ενέργειες ή κομμάτια περιεχομένου αποτελούν διαφορετικά μέρη της διοχέτευσης, μετακινείτε τους ανθρώπους στη διαδρομή αγοράς.

Παραδείγματα βαθμολογίας

Για παράδειγμα, αν εφαρμόσετε τη βαθμολογία δυνητικών πελατών στην επιχείρησή σας και δείτε το Power Digital ως παράδειγμα, η ανάγνωση μιας ανάρτησης ιστολογίου μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις για κάποιον με έναν βαθμό και το αίτημα μιας επίδειξης (κάτι που έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο) λαμβάνει 20 βαθμούς. Η βασική αρχή είναι να εκχωρήσετε πόντους σε διαφορετικές ενέργειες που συνδέονται με το επίπεδο πρόθεσής τους και να χρησιμοποιήσετε τη βαθμολογία τους για να τους τοποθετήσετε σε μια διαδρομή διοχέτευσης που βασίζεται στο πού βρίσκονται στην απόφαση αγοράς τους.

 

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα

βαθμολόγησης που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας στην κύρια γενιά:Αν ανοίξουν ένα email, κερδίζουν 1 πόντοΕάν κάνουν κλικ σε έναν σύνδεσμο προς έναν πόρο, κερδίζουν 3 πόντους επειδή δείχνουν μεγαλύτερη πρόθεσΕάν εγγραφούν σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο, κερδίζουν. πόντους επειδή έχουν ήδη ξεπεράσει την κο. Jυφή της διοχέτευσης και έχουν προχωρήσει περαιτέρω0.Εάν παρακολουθήσουν το πλήρες διαδι. Jκτυακό σεμινάριο, κερδίζουν 10 πόντους επειδή έχουν πλέον εκπαιδευτεί και έχουν δείξει την πρό. Jθεση να είναι πιο κοντά σε μια απόφαση αγοράς
Pardot Lead Score Εάν χρησιμοποιείτε ένα ε. Jξελιγμένο σύστημα όπως το Pardot και κάποιος εισέλθει στη διοχέτευση σας ως δυνητικός πελάτης, το τα. Jξίδι του μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Ο χρήστης βρίσκεται στη λίστα email της επιχείρησής σας

Ο χρήστης ανοίγει το email και κάνει κλικ σε έν. Jαν σύνδεσμο στο αντίγραφο Από εκεί, ο χρήστης βλέπει μια σελίδα τιμολόγησηςΣε αυτό το ση. Jμείο, ένα σύστημα όπως το Pardot γνωρίζει σε ποιο σημείο του ταξιδιού αγοραστή βρίσκεται και θα στείλει σε αυ. Jτόν τον χρήστη ένα email που απευθύνεται στη σελίδα που είδαν τελευταία φορά. Σε αυτήν την περ. Jίπτωση, ο Pardot γνωρίζει ότι είδαν τη σελίδα τιμολόγησης και ότι θα τους βαθμολογούσε υψηλότερα και θα παρ. Jείχε περιεχόμενο που εξυπηρετείται σε μεγαλύτερο μέρος της διοχέτευσης. Αυτό είναι υπερ-στο. Jχευμένο και μιλά με τον αγοραστή για το τι ακριβώς τον ενδιαφέρει χωρίς να χρειάζεται να μαντέψει.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *