Πώς τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης αναδιαμορφώνουν το μάρκετινγκ;

Το μάρκετινγκ έχει υποστεί τεράστιο μετασχηματισμό την τελευταία δεκαετία με την. Aνοδο νέων τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τα chatbots. Τα chatbot που τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη είναι ένας. Aπό τους μεγαλύτερους διαταράκτες στο μάρκετινγκ σήμερα. Αναδιαμορφώνουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ ενισχύοντας την αφοσίωση των πελατών. βελτιώνοντας τα ποσοστά δημιουργίας δυνητικών πελατών και μετατροπών. Rαρέχοντας υποστήριξη πελατών 24/7 και παρέχοντας εξαιρετικά εξατομικευμένες εμπειρίες.

Πώς τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης αναδιαμορφώνουν το μάρκετινγκ;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να χρησιμοποιήσετε το. Inbound Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;

Η εμφάνιση των chatbot τεχνητής νοημοσύνης έχει προκαλέσει μια. Oημαντική αλλαγή στις στρατηγικές μάρκετινγκ και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σε όλους τους κλάδους. Σύμφωνα με την έρευνα της Gartner, περισσότερο Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS από το 85% των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες θα διεκπεραιώνονται από chatbots τεχνητής νοημοσύνης το 2022, σε σύγκριση με μόλις 15% το 2018. Αυτή η εκθετική ανάπτυξη υπογραμμίζει τον αυξανόμενο ρόλο της συνομιλίας AI στην παροχή εξαιρετικά εξατομικευμένων και αποτελεσματικών εμπειριών πελατών.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Σύμφωνα με την Juniper Research, τα chatbots

θα εξοικονομήσουν περισσότερα από 142 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω της αυτοματοποίησης εξυπηρέτησης πελατών έως το 2023 . Τα chatbots μπορούν να χειριστούν πιο αποτελεσματικά τις προωθήσεις, το μάρκετινγκ περιεχομένου , τις αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την έρευνα αγοράς και ο αντίκτυπος στο μάρκετινγκ είναι ήδη σαφής.

Ως η πρώτη γραμμή αλληλεπίδρασης Svaka je web stranica drugačija, a trošak ovisi με τους πελάτες, τα chatbots AI παρέχουν στις επωνυμίες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενισχύοντας την εμπειρία. Η ενσωμάτωση των chatbots στη στοίβα μάρκετινγκ διαταράσσει τα παραδοσιακά μοντέλα. Η συνομιλητική τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει σύντομα αναπόσπαστο μέρος του μείγματος μάρκετινγκ, επιτρέποντας την υπερ-εξατομίκευση σε κλίμακα.

1. Ενισχύστε τη δέσμευση των πελατών

Τα chatbot επιτρέπουν στις επωνυμίες να έχουν ουσιαστικές, μεγάλης κλίμακας συνομιλίες με πελάτες σε πολλά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων ιστοτόπων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, χωρίς την ανάγκη afb directory ανθρώπινης παρέμβασης. Τα chatbot κρατούν τους χρήστες αφοσιωμένους χρησιμοποιώντας NLP για να απαντούν έγκαιρα σε ερωτήματα με τρόπο που μοιάζει με τον άνθρωπο. Αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *