Hoe SEO

Wat is SEO

SEO is een afkorting van het Engelse woord ‘search engine Optimization’, in het Tsjechisch, optimalisatie voor zoekmachines .

Let op: als iemand u “SEO-optimalisatie” wil aanbieden, weet hij niet waar hij het over heeft. Je kunt de optimalisatie immers niet optimaliseren.

SEO omvat C-niveau uitvoerende lijst  verschillende methoden en procedures die uw website vindbaar maken op internet, via zoekmachines zoals Google of Seznam. Hoe meer mensen uw site op internet vinden, hoe groter de kans dat u deze bezoekt en hoe meer verkeer u krijgt via natuurlijke (organische) zoekopdrachten.

On-page en off-page SEO

Zoekoptimalisatie is onderverdeeld in twee hoofddisciplines:

  • U kunt de on-page SEO rechtstreeks beïnvloeden door uw website te bewerken .
  • Off-page SEO houdt in dat u backlinks krijgt van externe sites die naar uw website verwijzen.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de basisoptimalisatie op de pagina . Als volgende stap raden we aan om backlinks naar uw website te krijgen. Dit is de enige manier om goede zoekposities te krijgen.

 

C-niveau uitvoerende lijst

Zoekwoordanalyse

Voordat u begint  met 5 school holiday marketing tips & online shopping trends  optimaliseren, moet u weten welke zoekwoorden essentieel zijn voor de vindbaarheid van uw site . Waarom is trefwoordanalyse zo belangrijk? Het is essentieel om te weten hoe uw klanten of lezers hun vragen formuleren bij het zoeken naar een specifiek product of onderwerp.

Stel je voor dat je zitbanken verkoopt. Maar uw potentiële klanten zijn op zoek naar ‘banken’ of ‘woonkamerbanken’. Daarom is het noodzakelijk om te weten hoe jouw doelgroep zoekt, zodat je hen een relevant antwoord en oplossing kunt bieden.

TIP: U kunt zoekwoorden vinden met Google Keyword Planner of Keywordtool.io .

Een basisgids voor SEO op de pagina

Een specifiek voorbeeld zal ons het beste van pas komen . Laten we zeggen dat we een artikel voorbereiden over de beste cafés in Hradec Králové. De belangrijkste trefwoorden waarvoor we het artikel gaan optimaliseren zijn dan: “het beste café in Hradec Králové” en “de mooiste cafés in Hradec Králové”.

Let op: als we de zinsnede “het beste café in Hradec Králové” in de tekst willen gebruiken, moeten we ons ervan bewust zijn dat dergelijke zoekwoorden zeer concurrerend zijn. Zonder daaropvolgende ondersteuning in de vorm van backlinks zullen deze zoekwoorden niet op zichzelf werken.

URL-optimalisatie

Een zoekmachinevriendelijke URL (webpaginaadres) bevat een trefwoord en is idealiter kort en vrij van onnodige tekens.

 

Ideale URL

  • /beste-cafés-Hradec-Kralove/

Ongeldige URL

  • /kde-najdete-krasne-kavarny-v-hradci-kralov/
    Dit adres is te lang en bevat geen trefwoorden.
  • /prispevek46464-web-o-lifestylu-23-kavarny-hk/
    Uit de URL blijkt helemaal niet waar het artikel over gaat.
  • /kavarny-hk/
    Het adres is te kort en bevat geen belangrijke trefwoorden.

Optimalisatie van ondertitels

Een zoekmachinevriendelijke  ef leads en gebruiksvriendelijke titel (ook wel metatitel genoemd) bevat een belangrijk trefwoord dat idealiter aan het begin is geplaatst, heeft een maximum van 60 tekens en geeft mensen een duidelijke reden om op de link te klikken . Idealiter vermeldt deze ook uw bedrijfsnaam of domeinnaam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *