8 turundusnõuannet oma veebisaidi liikluse suurendamiseks sellel pidulikul hooajal

Pühademeeleolu on kõikjal! Hämmastavad pakkumised uusima tehnika, värskete riietumisstiilide ja paljude muude elustiilitoodete kohta panevad meid kõiki kihama ja kes saab meid süüdistada? See on aeg, mil tahame ja ootame rohkem kui kunagi varem. Peaaegu kõik on elevil ja valmis tähistama. Meeleolu on rõõmsameelne ja ettevõtete müük kasvab hüppeliselt!

Kui kõike on külluses, siis miks peaksid Spetsiaalne juht turundajad hoiduma nõudmast rohkem kliente? Need lisakliendid on tõenäoliselt nende ettevõtte veebisaidi liikluse konversioonid. Seega sooviksid nad oma saidile rohkem liiklust meelitada, kui nad soovivad oma toodete müüki suurendada. Müügi ja konversioonide suurendamiseks ja suurendamiseks peaks ettevõte vajama äriplaani malle oma toodete reklaamimiseks sel pidulikul hooajal eesmärgi saavutamiseks.

Üks viis selle saavutamiseks on harjutada otsingumootoritele optimeerimist selle parimal viisil. See tehnika toob teie ettevõtte õigel ajal tähelepanu keskpunkti. Kuna müük on kõrgeim pühadehooajal, on tõenäoline, et konkurents veebipoodide vahel on tihe. Kui soovite, et teie oma saavutaks haripunkti ja meelitaks kliente, peate oma SEO-tavade suhtes valvas olema.

coffeebeanworks / Pixabay

Seda kõike silmas pidades oleme lisanud 8 turundusnõuannet teie veebisaidi liikluse suurendamiseks sel pühadehooajal:

Spetsiaalne juht

1. Alustage oma turunduskampaaniat aegsasti

Paljud ettevõtted teevad selle vea, et lükkavad puhkusekampaaniate strateegiaga edasi ja kaotavad müügitulu.

Turundajana peate enne hooaja saabumist mõtlema oma kaubamärgi paigutamisele oma sihtturu pähe. See tähendab, et kliendid peaksid mõtlema teie käest ostlemisele enne detsembri algust. Kui käivitate oma puhkuseturunduskampaania enne novembrit või detsembrit, võib teie bränd turul edu saavutada. See sobib eriti klientidele, kes ostavad varakult pühadekinke. Enne tähtaega avaldatud pühadepakkumistega saate hõlpsalt tutvuda varase ostjaga.

2. Sihtige pika sabaga märksõnu

Kui olete suure kavatsusega märksõnade ja populaarsete märksõnadega lõpetanud, peaksite keskenduma pika sabaga märksõnadele. Need märksõnad moodustavad olulise osa üldistest veebiotsingutest. Seega, kui jätate nende sihtimise ilma, võite jääda kasutamata võimalusest saada oma veebisaidile tõsist liiklust .

3. Kasutage hooajalisi märksõnu

Igal festivalil on oma märksõnad, mis levivad kogu veebis. Hooajaline SEO põhineks neil märksõnakomplektidel. Näiteks: jõulude puhul on trendid märksõnad, nagu jõulukaunistus, jõulukinkimine, jõuluvalgustus jne.

Kui te ei sihi hooajalisi märksõnu, ei kuvata teie kauplust otsingutulemustes. Seetõttu peaksite oma tootelehtedele, sihtlehtedele , pakkumiste teadaannetele või ajaveebidesse lisama populaarseid hooajalisi märksõnu.

4. Kujundage puhkuse maandumislehed

Pühade jaoks loodud sihtlehed osutuvad teie kuldseks piletiks pidulike müükide ja SEO võitmiseks.

Siin on, mida pidulik sihtleht teie heaks teeb:

  • Pidulikud eesmärgid on sihipärasemad või konkreetsemad
  • Võimaldab anda piduliku konkreetse üleskutse tegevusele
  • Toimib kõigi konkreetsete märksõnade ühise koduna
  • Kuvab kõik pakkumised ja tooteteated ühes kohas

Need hüved suurendavad kohe võimalust, et teie lehed tõusevad kõrgemale kui mittetsentraliseeritud pidulikud lehed. Lisaks suurendab nähtavus orgaanilist liiklust, mis aitab teil luua müügivihjeid , konversioone ja müüki.

5. Pakkuge tasuta preemiaid

See on üks nipp turundaja käsiraamatus, mis kunagi ei ebaõnnestu. Kõik armastavad asju, mis on tasuta. Niisiis, kasutate seda oma huvides. Kui kinnitate tasuta toote või ostukingituse koos põhiostuga, ei suuda kliendid lihtsalt vastu panna.

Seda strateegiat saab väga nutikalt kasutada, et meelitada kliente teie ettevõttele rohkem kulutama. Näiteks: kui annate üle 50 dollari suuruste ostude puhul tasuta tooteid, kulutab klient selle summa teie ettevõttele ainult selle tasuta toote nimel.

Eriti pühade ajal, kui kõigil on tuju tagasi kinkida, meeldib teie klientidele kindlasti kingituse lõpus olla. Seega, kui te ei soovi iseenesest tasuta preemiaid pakkuda, saate selle asemel pakkuda tasuta kohaletoimetamist. Kõik need taktikad koos pakkumiste, tutvustuste ja säästude võimendatud Bitrix-ൽ വെബ്‌സൈറ്റ് ഹോസ്റ്റിംഗ് മികച്ചതിൻ്റെ റാങ്കിംഗ് vesiletõstmistega toovad kindlasti kaasa müügimahtude suurenemise.

Kui te veel ei tea lehevälise SEO olulisust, siis räägime sellest täpsemalt. Kvaliteetne link teie veebilehele annab Google’i roomajatele märku, et veebileht on väärtuslik sisu. Kui Google selle signaali saab, tõstab see teie lehe asetust. Seda me mõtleme lehevälise SEO all.

Tagasilinkimine on strateegiline viis liikluse toomiseks oma veebilehtedele teistelt portaalidelt või veebisaitidelt. Ja kui lingid on olemuselt “Jälgi”, siis lehe autoriteet ja domeeni autoriteet.

Samuti peate arvestama ankurteksti tähtsusega. Kvaliteetseid linke tuleks otsida piduspetsiifilistest ankurtekstidest nagu musta reede pakkumised, jõulupakkumised, Halloweeni kostüümid jne.

7. Omage kindlat sisemise linkimise seadistust

Teie linkimisprofiili tugevus ei sõltu ainult teie tagasilinkide arvust, vaid ka teie sisemisest linkimisstruktuurist. Iga kord, kui loote ja avaldate sisu, jälgige siselinkide võimalusi. Selle meetodi abil paraneb üldine kasutajakogemus koos parema SEO-positsiooniga, mis viib lõpuks teie veebisaidi liikluse suurenemiseni. Seega, kui kirjutate ja avaldate uut puhkusesisu, proovige anda selle lingid oma siselehtedele.

8. Kasutage hashtagide jõudu

Kui tegelete sotsiaalmeedia turundusega ja olete sellega juba mõnda aega tegelenud, peate olema teadlik sellest, millist jõudu hashtagid omavad. Nad suudavad muuta teie sisu valjult ja selgelt nähtavaks ning isegi levitada.

Saate nende võimeid täielikult ära kasutada sellistel platvormidel nagu Instagram ja Twitter. Keskenduge pühadepõhistele hashtagidele ja suurendage oma võimalusi, et teid märkab maksimaalne arv potentsiaalseid kliente. Räsimärkide parim osa on see, et neid on lihtne meeles pidada ja need võivad julgustada kasutajate loodud sisu.

Kas kõik on relvastatud, et nüüd pühadehooajal tõsist liiklust saada?

See oli väga mugav käsiraamat, mille abil yeezys shoes saate oma puhkuseturundusstrateegiat paremini läbi viia. Saate kokku koguda kogenud SEO-professionaalide meeskonna ja kõik käed käepärast ette kujutada, millist kokkupuudet võite sel hooajal oma brändi jaoks saada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *