Εξατομικευμένο, ελκυστικό περιεχόμενο Το

περιεχόμενο υψηλής ποιότητας είναι το κλειδί για να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών και να τους προσελκύσει. Μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές περιεχομένου το 2018 ήταν το βίντεο. Με δυναμικές εικόνες, μουσική και δημιουργικούς τρόπους μετάδοσης πληροφοριών, δεν τίθεται θέμα γιατί το.

βίντεο κυριαρχεί στη βιομηχανία μάρκετινγκ περιεχομένου

Στο σύνολό της, η ανταλλαγή μηνυμάτων έχει επίσης δώσει προτεραιότητα σε μια πιο προσωπική προσέγγιση και έχει γίνει λιγότερο σχετικά με τη συμφωνία πωλήσεων και περισσότερο σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι πελάτες από τη χρήση του προϊόντος/υπηρεσίας σας. Οι έμποροι

διαφήμισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

συνεχίζουν να επενδύουν στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς προσελκύουν τους καταναλωτές με τρόπο που αισθάνονται πιο οργανικοί, ενθαρρύνει τη θετική από στόμα σε στόμα και δείχνει την προσωπικότητα μιας μάρκας. Το 2018 τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Instagram, πρόσθεσαν λειτουργίες για ζωντανές ιστορίες που μπορούν να συνδέουν άμεσα τις επωνυμίες με τους καταναλωτές. Αυτό το επίπεδο αλληλεπίδρασης πιθανότατα θα αυξηθεί τον επόμενο χρόνο.

 

Περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη

Η χρήση επηρεαστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια δημοφιλής στρατηγική για την προσέγγιση κοινού-στόχου και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Παραδοσιακά, οι επωνυμίες προσέγγιζαν γνωστά άτομα στο Διαδίκτυο στο Instagram και στο Youtube με εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ακόλουθους.

Το 2018 έγινε μια στροφή στην προσέγγιση

μικρο-επηρεαστών» – άτομα με λίγες μόνο χιλιά. Aδες ακόλουθους που είναι πρόθυμα να εγκρίνουν επώνυμο περιεχόμενο με ελάχιστη έως καθ. Aόλου αποζημίωση, εκτός από το δωρεάν προϊόν. Το να έχετε μικρότερους ακόλουθους αυξάνει την αυθεντι. Aκότητα των συστάσεων των micro-influencers και οι αναρτήσεις τείνουν να έχουν υψηλότερα επί. Aπεδα αφοσίωσης.Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε την ενότητα Γιατί η επωνυμία σας πρ. Aέπει να συνεργάζεται με μικρο-influencers.

Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης
Οι νέες τάσεις που διαμο. Aρφώνονται το 2019 για το SEM αλλάζουν καθώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google και άλλες μηχα. Aνές αναζήτησης για να προσεγγίσουν τους καταναλωτές. Σύμφωνα με τον Aja Frost, έναν υπεύ. Aθυνο στρατηγικής SEO για το HubSpot, η βελτιστοποίηση των στρατηγικών SEO και SEM για φωνητικές αναζητήσεις είναι όλο και πιο σημαντική. Σκεφτείτε ερωτήσεις που μπορεί να κά. Aουν οι καταναλωτές που μπορούν να συνδεθούν με την επωνυμία σας και να βελτιστοποιήσουν το περιεχ. Aόμενο και τις διαφημίσεις σας για σχετικές λέξεις-κλειδιά.

Ένα μοναδικό κωδικό στη λεζάντα τους

Ένα μοναδικό κωδικό στη λεζάντα τους

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της ιστορίας τους στο InstagramΣύρετε προς τα πάνω σε μια εξατομικευμένη ιστοσελίδα κουπονιούΈνα σάρωση προς τα πάνω σε έναν […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *