Εισερχόμενα: Αυστηρότεροι κανόνες της FTC για την αναφορά παραβίασης αντιπροσώπων αυτοκινήτων

Λάβετε αντιπροσώπους αυτοκινήτων – στις 27 Οκτωβρίου 2023, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου προχώρησε σε μια πρόσθετη τροποποίηση στον πρόσφατα ενημερωμένο. Κανόνα Διασφαλίσεων σχετικά με τις αναφορές. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Ο κανόνας διασφαλίσεων της FTC τώρα

Υποχρεώνει την αναφορά παραβιάσεων δεδομένων σε περισσότερους από 500 καταναλωτές
Σύμφωνα με αυτό το νέο τμήμα τροποποίησης του Κανόνα διασφαλίσεων της FTC, οι αντιπροσωπείες πρέπει να αναφέρουν παραβιάσεις μη κρυπτογραφημένων δεδομένων που επηρεάζουν τουλάχιστον 500 καταναλωτές στην FTC εντός 30 ημερών. Αυτό το σκόπιμα χαμηλό σημείο αναφοράς θα πρέπει να απεικονίζει την ισχυρή στάση της FTC για το απόρρητο των δεδομένων.

Μπορεί να φαίνεται περιττό εκτός από τις

Kρατικές και τοπικές απαιτήσεις για ειδοποιήσεις παραβίασης. Αλλά αυτή η νέα απαίτηση την πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Αντί να Λίστα αριθμών Whatsapp λογοδοτούν μόνο σε περισσότερους τοπικούς δήμους, οι παραβιάσεις θα θεωρούνται πλέον σε ομοσπονδιακό πρότυπο και θα αντιμετωπίζουν ομοσπονδιακές συνέπειες.

Με αυτήν την ειδοποίηση, η FTC θα ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις πρακτικές ασφάλειας δεδομένων της αντιπροσωπείας και τη συμμόρφωση με τον καθιερωμένο Κανόνα Διασφαλίσεων.

 

Λίστα αριθμών Whatsapp

Μπορείτε να βρείτε την υπόλοιπη επίσημη διατύπωση της FTC εδώ

«Μη κρυπτογραφημένο» είναι η Λέξη-κλειδί. Η τελευταία τροπολογία ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στον όρο «μη κρυπτογραφημένα», τονίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της κρυπτογράφησης στη διαφύλαξη των δεδομένων ს ყველაზე პოპულარული ბლოგი των πελατών. Στα μάτια της FTC, η κρυπτογράφηση δεν είναι πλέον απλώς μια βέλτιστη πρακτική. είναι η τυπική άμυνα του κλάδου κατά των παραβιάσεων δεδομένων. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που δεν έχουν εφαρμόσει μέτρα κρυπτογράφησης για ευαίσθητες πληροφορίες πελατών θα βρεθούν τώρα σε επισφαλή θέση, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να αναφέρουν παραβιάσεις και να προσελκύσουν ανεπιθύμητο ομοσπονδιακό έλεγχο.

Αυτή η εξέλιξη στέλνει ένα σαφές μήνυμα

Oε όλες τις μη τραπεζικές χρηματοοικονομικές οντότητες: η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών προέχει.

Κατανόηση της Απαίτησης Ειδοποίησης
Ο νέος κανόνας απαιτεί περισσότερα από την απλή αναφορά παραβίασης – οι εταιρείες πρέπει να έχουν έτοιμο σχέδιο για να παρέχουν aero leads μια πλήρη εικόνα του περιστατικού. Αυτό συμβαίνει για να μπορέσει η FTC να καταλάβει πλήρως τι συνέβη και πόσο σοβαρό είναι.

Η κατοχή όλων αυτών των λεπτομερειών

βοηθά την FTC να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η παραβίαση και πόσο κίνδυνο ενδέχεται να διατρέχουν οι πελάτες. Αυτό επιτρέπει στην FTC να ανταποκρίνεται πιο αποτελεσματικά και να γνωρίζει εάν η εταιρεία ακολούθησε τους κατάλληλους κανόνες ασφαλείας.

Συνέπειες της Μη Συμμόρφωσης

Η παράβλεψη των απαιτήσεων της τροπολογίας δεν αποτελεί επιλογή για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η μη τήρηση των νέων κανόνων αναφοράς μπορεί πραγματικά να βλάψει μια εταιρεία. Εάν δεν αναφέρουν παραβίαση καταλληλότητας στην FTC εντός 30 ημερών, δείτε τι θα μπορούσε να συμβεί.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *