Lyhyt tarinankerronta SEO-tiedoista

Tämä artikkeli käsittelee lukuja, tarkemmin sanottuna tarinankerronta prosentteja. Tavoitteena on, että saamme tietävimmille käsityksen SEO:ksi tai orgaaniseksi hakukonepaikannukseksi kutsutun toiminnan taustasta.

Kuvittelemme hetkeksi, että verkkojen

Mutta ensin pieni vertailu, koska olemme tarinan kontekstissa, jotta digitaaliseen maailmaan juuri päätyneet tietävät mistä puhumme.  Internetin sijaan meillä on jättimäinen laatikko täynnä kaikenlaisia ​​sukkia, kaikki sekaisin koosta, väristä, kankaasta, koostumuksesta… puhtaus- tai hajualueesta riippumatta ja sataprosenttisesti , on mahdotonta löytää, ellemme käytä… hakukonetta, joka käyttää hyvin määriteltyjä kriteerejä tunnistaaksemme sukkaparin, jota haluamme käyttää syksyllä iltapäivällä puistossa.

Kumman me valitsisimme?

Tarvitset tekoälyn, joka perustuu… koon, värin, kankaan, tekstuurin, puhdistusalueen, hajun ja mieltymystemme Whatsapp-numeroluettelo algoritmeihin hakutoiminnon yhteydessä. Totuus on, että tämä kuvitteellinen mahdollisuus olisi ihanteellinen, kun essämme on vaikea tehtävä löytää sukkapari “katastrofi”-laatikostamme.

Whatsapp-numeroluettelo

Ihanteellinen hakukone

Palattuaan digitaaliseen tasoon ja suureen saalis-kaikkiin nimeltä Internet, kohtaamme eroja säästävän tilanteen, jokseenkin samanlaisen: meidän on löydettävä “jotain”, eikä sen tekemiseen ole mitään parempaa kuin nopea hakukone, tehokas ja laadukas.  Nykyään Google on hakukone, joka kattaa 72 % tehdyistä hauista, eli se tavoittaa noin 2,5 miljardia hakua vuodessa kahdellatoista nollalla.

Meillä on jo sovellus, siirrytään nyt työkaluun: mobiili vai tietokone? Kuningas on epäilemättä pienellä marginaalilla älypuhelin, koska se saavuttaa 50,7 %:n hakukäytön verrattuna pöytäkoneen tai kannettavan laitteen 45,5 prosenttiin.

50 % käyttäjien tekemistä kyselyistä sisältää vähintään 4 sanaa. Kuulostaako Long Tail tutulta? Näyttää todellakin siltä, ​​että puolet tehdyistä kyselyistä tehdään “pitkähäntä”-avainsanoilla, tai mikä on sama, melko tarkkoja hakuja, kun taas loput 50% jakautuvat avoimempiin ja laajempiin hakuihin, jotka tunnetaan nimellä head tail tai middle tail .

Googlen hakutilastot

Kun hakukone näyttää meille hakutulokset tai SERP:t, 94% napsautuksista keskittyy tarjottuun valikoimaan, ja google bert: update to understand natural language tämä todellisuus aiheuttaa SEO-asiantuntijoiden kovaa taistelua, jotta heidän asiakkaat näkyvät ensimmäisillä orgaanisilla paikoilla, koska napsautukset ovat keskittyneet. 18 % ensimmäisestä tuloksesta, 10 % toisesta ja 7 % kolmannesta. Kyse ei ole lajien valinnasta, joka perustuu vahvimpiin, vaan ammattimaisimpiin, teknisimpiin, perusteellisimpiin… Se on avain.

SEO vai SEM? Aina sama ongelma, jonka tulokset ratkaisevat: SEO- ja PPC-strategioiden yhdistelmä tuottaa 25 % enemmän napsautuksia ja 27 % voittoja, mikä tarkoittaa, että molemmat strategiat tulee yhdistää parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Läsnäolo, läsnäolo ja läsnäolo. Tekniikkaa, tekniikkaa ja lisää tekniikkaa.

Selkeän kuluttajapsykologian kysymyksen tarjoavat seuraavat tiot: 50% käyttäjistä klikkaa todennäköisemmin tulosta, jos tuotemerkki esiintyy useita kertoja hakutuloksissa.

Noissa huippupaikoissa oleminen on tietysti seurausta monista optimoinneista, mukaan lukien Googlen palkitsema verkkosivuston nopeus, minkä vuoksi siitä on tullut yksi suosituimmista teknisistä taktiikoista, 75-prosenttinen kuvan ja tekstin pakkaus 250 Kb painon säästö ja jos 90 % saavutetaan, voidaan saavuttaa 1 Mb säästöä. Yhteenvetona voidaan todeta, että jos olisimme koulun fysiikan tunnilla, se tiivistettäisiin mantraksi: “hyvä SEO-strategia, joka lisää lihasvoimaa ja hyvä painonpudotus käytettävyydessä, tarkoittaa suurempaa nopeutta, mikä tarkoittaa, että fysiikan opettaja nimeltä Google anna meille kunniamainintoja kunniataulukossa tai ensimmäisiä paikkoja SERP:issä.”

Taistelu napsautuksesta

On mahdollista, että päätämme vähentää painoa ja lisätä nopeutta poistamalla kuvia verkkosivustoltamme, mutta 97%:lla hakukoneen ensimmäisen sivun tuloksista on vähintään yksi kuva. Toisaalta näissä uae phone number tuloksissa on keskimäärin 1890 sanaa, koska SEO:lle sisällön määrä on tärkeä, sillä tavallista on, että Google luokittelee pidemmät tekstit osuvammiksi. Jos tekstin lisääminen ei todellakaan tarkoita sivun koon merkittävää kasvua, kuvan optimointi ei ole vain tärkeää, vaan enemmän kuin tarpeellista, koska yhden kuvan koko voi vastata satoja tai tuhansia sanoja.

Roskakori ei ole loppu

Onko Internetissä kaikki uutta? Ei ollenkaan, vanhojen viestien päivittäminen ja käynnistäminen uudelleen päivitetyillä tioilla ja uusilla kuvilla voi lisätä hakuliikennettä jopa 146 %, kun taas 5,7 % uusista julkaistuista sivuista ei pääse hakukoneen Top 10:een vuodessa .

On totta, että nämä tilastot vaihtelevat mobiililaitteiden hakukoneoptimoinnissa, mutta tämä on materiaalia toiselle “tarinankerronnalle”. Sillä välin haluamme kiittää: NetMarketShare, Search Engine Land, Statistics Counter, WordStream, Moz, Search Engine Watch, Business 2 Community, 99 Companies, Ahrefs, People analyysistään, jota ilman tämä artikkeli ei olisi ollut mahdollinen Hakukone, HubSpot, Stella Rising, Backlinko, SEO Court.

  • Hypermian käyttö (prosessit tekstiä, kuvaa. videota, ääntä ja muita tietomenetelmiä sisältävän sisällön luomiseksi), jotta käyttäjä voi navigoida REST API:n eri resursseissa HTML-linkkien kautta (HATEOAS-periaate. Hypermia sovelluksen tilan moottorina tai hypermia sovellustilan moottorina).
  • Kielen riippumattomuus . API:n kerrostaminen sallii asiakkaan olla huolehtimatta kielestä, jolla palvelin on toteutettu. Molemmille riittää, että he tietävät, että vastaukset vastaanotetaan käytetyllä vaihtokielellä (joka on XML tai JSON).
  • REST API:n resurssit tunnistetaan URI:illa . Se on sama URI, joka sallii pääsyn resurssiin tai suorittaa siihen muutoksia.
  • API:iden on käsiteltävä kaikki tapahtuvat virheet ja palautettava asianmukaiset virhetiot asiakkaalle. Esimerkiksi siinä tapauksessa, että GET-pyyntö tehdään olemattomalle resurssille, API palauttaa HTTP-virhekoodin 404.

Jotkut puitteet, joilla voimme toteuttaa API:mme, ovat: JAX-RS ja Spring Boot Javalle, Django REST -kehys Pythonille. Laravel PHP:lle, Rails for Ruby tai Restify Node.js:lle.

Jotkut REST API:n ominaisuudet
Whatsapp-numeroluettelo

Adwords-kampanjasi menestyksen avaimet

Yhä useammat yritykset ottavat meihin yhteyttä, koska ne eivät saavuta SEM-kampanjassaan odotettuja tuloksia. He uskoivat, että verkkomarkkinoinnissa ottamansa riskitekijä suhteessa muuntyyppiseen mainontaan […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *