Inbound-markkinointi: mitä se on ja miten se tehdään yrityksellesi

On hyvin mahdollista, että kun lukee termiä Inbound Marketing, yhdistämme sen nopeasti sellaisiin käsitteisiin kuin vetovoimamarkkinointi, lupamarkkinointi, käyttäjää kunnioittava markkinointistrategia, ei-tunkeileva markkinointi. Rajan toisella puolella meillä on perinteinen markkinointi, tunkeileva markkinointi, joka voidaan tiivistää antagonisti Outbound Marketingiin.

Selvennetäänpä esimerkkiä: katsomme suosikkielokuvaamme yleisellä kanavalla; äkillisesti, ilman ennakkoilmoitusta, tulee mainostilaa, joka rajoittuu lain sallimaan aikaan tai ylittää sen; Sen kehittyessä hyödynnämme tilaisuutta mennä keittiöön valmistamaan virvoitusjuomaa tai ehkä kulhollista popcornia ja etäisyydestä huolimatta, kaukana televisiosta, verkko pakottaa meidät ainakin kuuntelemaan mainosta, koska tietäen, että psykologiamme Kun kuluttaja yrittää välttää mainontaa, mainostilan määrä kasvaa aina.

Kuinka soveltaa Inbound-markkinointistrategiaa yrityksessäsi?

Tässä jokapäiväisessä tilanteessa tämäntyyppisten mainostoimien invasiivinen luonne on ilmeinen.

Siirrytään toiseen esimerkkiin, tällä kertaa digitaaliseen kenttään: olemme olleet kiinnostuneita tuotteesta Internet-hakukoneessamme ja olemme tutkineet vaihtoehtoja, joita digitaalinen mainonta tarjoaa kyselyymme. Sieltä digitaalisen sanomalehden otsikoiden tarkistaminen, YouTube-suosikkikanavamme vierailu tai tilaamamme blogin lukeminen maustetaan tarjouksilla, jotka liittyvät tuolloin tekemiimme bannereihin, sivuvarkauksiin, pilvenpiirtäjiin, välimainoksiin, kerros…, tietyn ajan.

Vaikka se on invasiivista, toisin kuin perinteinen mainonta, digitaalinen mainonta tarjoaa meille mahdollisuuden sulkea bannerit ilmoittamalla, että emme ole kiinnostuneita ja ilmoittamalla syyn. Toisaalta mielenkiintoisinta on se, että hakukone-, video- ja näyttömainonta tarjoaa meille tuotteita, joita kohtaan olemme jo osoittaneet kiinnostusta, aivan toisin kuin perinteinen mainonta, television, radion, saalis- tai ulkokylttien kautta, mikä antaa meille erittäin kalliita kampanjoita tuotteille, jotka kiinnostavat meitä vain vähän tai ei ollenkaan, koska sen algoritmi ei ole selvästikään.

Millaista on Inbound-markkinoinnin strategian kehitys yrityksessä?

Outbound-mainonnan Job Function Email -tietokanta kylmän kutsun essä Inbound-strategia perustuu eri työkalujen yhdistämiseen, jotka rakentavat erittäin selkeän ja suunnitellun prosessin:

Job Function Email -tietokanta

NÄHTÄVYYS

  1. Herätetään huomiota.
  2. Tarjotaan arvokasta sisältöä.
  3. Saavutetaan käyttäjän luottamus antamaan meille tietonsa.
  4. Aloitetaan hänen kanssaan viestintäsuhde, joka avaa ovet luotettavien palveluiden ja/tai tuotteiden tarjoamiseen.
  5. Viään se kohti kääntymistä.
  6. Pidetään yllä viestintä- ja uskollisuussuhdetta.
  7. Tehdään hänestä palveluidemme ja/tai tuotteidemme etsijä.

Olemme maailmassa, jossa valuutta on käyttäjän huomion kohteena. Aika, jonka potentiaalinen asiakas antaa meidän vakuuttaa, on lyhentynyt vuoden 2000 12 sekunnista, elämä on kiireellistä ja huomio on ohikiitävää.
Tänään meillä ei ole enempää kuin 8 sekuntia vakuuttaa sinulle, että viestimme on sen arvoinen.

Potentiaalinen asiakas on kallis, yhtä paljon kuin investointi, jonka teemme houkutellaksemme häntä. Täällä mainonta tulee peliin hakukoneissa, sosiaalisissa verkostoissa, joissa luovuus, esteettinen kipinä, innovaatio, joskus retro kohtaavat toisaalta, missä on aina tarpeen tehdä jotain erilaista kuin muut, koska vain musta lammas erottuu. . Toisaalta SEM- tai Social Mia Ads -kampanjoissa täydellisen strategian laativan johtajan kokemuksella on suuri merkitys.

SISÄLTÖ

Tässä hakukoneoptimointi ja blogien sisältö yhdistyvät, kopioidaan, web-sisältö, lyhyesti sanottuna avainsanoja, jotka instagram stories: the ultimate guide kiinnittävät algoritmin huomion niin, että se sisältää kyseisen artikkelin osuvana ja näyttää sen, kun käyttäjä tekee tietyn haun. Huomiopyyntö on tehty, nyt on välttämätöntä, että sisältö on tarpeeksi kiinnostavaa, jotta käyttäjät päättävät, että se on ollut heidän antamiensa minuuttien arvoinen.

JOHTAA

Internet-käyttäjän muuttaminen liidiksi tarkoittaa hänen tietojensa antamista meille: sähköpostin, nimen, jolla hänelle voidaan soittaa. Olennainen askel on lähettää hyvän sähköpostimarkkinoinnin, uutiskirjeen, infografiikan. Tarjousten, palveluiden ja tuotteiden kuvaukset erittäin selkeällä käsikirjoituksella, hyvin suunniteltu tarinankerronta (tarinastrategian kehittäminen), jossa käyttäjä/a on sen tarinan sankari. Jota hän tarvitsee. Me viisaina voimme peittää sen ratkaisuillamme. Sankariemme täytyy tietysti olla hyvin selvillä siitä, mitä he saavat tuotteellamme ja mitä he lakkaavat saamasta, jos he eivät osta sitä. Selkeys ennen kaikkea.

MUUNNOS

On selvää, että tarkoitus on kääntyä. Tässä prosessissa meidän on “koulutettava” asiakasta niin, että hän ostaa hänen uae phone number tarpeisiinsa parhaiten sopivan tuotteen: infografiat ja vertailut, jotka kehittävät ullisella tavalla tarjotun ominaisuuksia, tarjolla olevia vaihtoehtoja… kaikki tämä sähköpostimarkkinoinnin kautta. .

Uskollisuus

Kerran eräs autoliikkeen myyjä huomautti: “En myy autoja, vaan myyn huoltopalvelua.” Hän oli selvää, että hänen koko muutosprosessinsa tärkein asia oli asiakkaan uskollisuus, joka palasi vuosi toisensa jälkeen katsastuksia, vikoja, virityksiä ja… tietysti ajan myötä vaihtamaan autoa.

Miksi sijoittaa niin paljon asiakkaan houkuttelemiseen ja kun se on saavutettu, ei tehdä niin hänen uskollisuuteensa? Tyytyväinen asiakas on brändimme etsijä, ja vaikka tämä ei olekaan halvin mainonta Inbound-strategian kehityksen vuoksi. Voimme pitää sitä kannattavimpana keskipitkällä aikavälillä, koska se vahvistaa tulevaisuuden mahdollisuutta. muunnoksia.

Tässä vaiheessa lojaalisuuden kannalta ei vain markkinointitiimi tule mukaan vetovoimallaan, sisällöllään ja tarjouskampanjoillaan. Vaan myös koko yrityksen ihmistiimi osallistuu hyvin suunniteltujen, yleisöä, imagoa kohti tarjottu, hoito asiakkaan kanssa, hoito ja harmonia, kaikki Inbound-markkinointistrategian avulla, joka pyrkii “ystävyys- ja luottamussuhteeseen” asiakkaan kanssa. Quid pro quo, tai kuten haluamme sanoa nykyään: win/win.

Tiätkö jo kuinka luodaan Inbound-markkinointistrategia?

Toisin kuin muut strategiat, Inbound on hidas. Kärsivällinen ja maseroi pikkuhiljaa. Sen tulee perustua hyvin suunniteltuihin vetovoimakampanjoihin. Oikein kirjoitettuun sisältöön, joka tarjoaa arvoa, hyvin harkittuihin toiminta-/reaktioprotokolliin: tällaisen kysymyksen essä tämä vastaus. Improvisaatiota ei saa missään vaiheessa olla.

Yritys, jonka on pikaisesti valittava mainonta hakukoneissa ja sosiaalisissa verkostoissa. Keskipitkällä aikavälillä katsova yritys voi harkita Inbound-markkinoinnin strategiaa sen sisältöön perustuvan kehityksen pohjalta vuorovaikutusanalyysin perusteella (käyttäjäluokitusjärjestelmä. Joka perustuu heidän vuorovaikutukseensa yrityksen kanssa) ja viestintäsuunnitelma käyttäjän/asiakkaan kanssa, joka näkyy. Lead Nurturing -hallintapaneelissa (automaattinen viestintäprotokolla, joka liittyy kohtaan, jossa asiakas on myyntitunnelin sisällä), mutta tämä on materiaalia toiseen artikkeliin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *